Nawet nie macie pojęcia jak ja czekam na ten film!!! A premiera jest dopiero 26 Maja :/ Jest ktoś jeszcze taki jak ja??
P.S Film sie zapowiada kapitalnie.
ja w szczegolnosci mam chetke na walke icemana z pyrem tego nie moge sie doczekac najbardziej:D:D
Ja też czekam. A jeszcze teraz obejrzałem 5 nowych spotów i naprawdę napaliłem sie na ten film:):):)
Dobrze ze mam matury, bo nie mam czasu myslec o tym filmie i jego premierze :P Normalnie nie moge sie doczekac. Szkoda, ze Nightcrawlera nie bedzie :(
i ja tak samo, rowniez mam matury i to sprawia ze zapomina sie o wielu sprawach, a tazke o czekaniu, ale jak widze zwiastuny to mam ochote od razu caly film obejrzec, bo zapowiada sie rewelacyjnie, oby bylyl dalsze wersje :), a nightcrawlera dobrze ze nie ma, nie lubie wlochatego niemca
ooo a jak ja czekam...!! odłożyłam sobie już kase na kino :D i pomimo tego, ze chcę iść na Kod Da Vinci też i prześladują mnie plakaty giganty i autobusy to i tak idę na X mena :D Och mój kochany Wolverine :D znowu zobacze jego seksowne szpony echhhhhh
Oj to prawda, to chyba najbardziej oczekiwany przeze mnie film w tym roku. Zapowiedzi są jak najbardziej zachęcające...szczególnie potyczka Jaggernaut'a z Wolverine'm :) o tego widziałem, że będą walczyć z Sentinelem hohohooo... Czekając na ten film czuję dreszczyk emocji podobny do tego z poprzedniego roku, gdy czekałem wtedy na Star Wars 3 mmm wtedy sie nie zawiodłem, mam nadzieje i przekonanie, że teraz też sie nie zawiode. :)
Ja nie moge się doczekać już od 3 lat,kiedy na koniec X2 widać sylwetkę Phoenixa wyłaniającego się z głębin Alkali Lake. To może być najlepsza adaptacja komiksu.
'Wehikuł czasu to byłby cud...' przenieślibyśmy się do 26.05 !!! ja też czekam z niecierpliwością również na walkę Pyro i Icemana :)
ja tez mam maturki, ale na szczęście 18 maja już wszystko zakończę, wiec bez stresu pójdę na kod da vinci i x3 :D :D:D