PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147620
5,6 38 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Ok, dla mnie z facetów to Gambit( jego francuzki, jego styl walki...),Wolverine( ten komiksowy szcegulnie z Ultimate- ostre gadki, twardy facet w ogóle) i Quicksilver. z dziewczyn Mystique, Storm, psylocke i emma Frost ( taka elegancka, chłodna...).

Bellatrix

a ja lubię Rogue, jest co prawda jeszcze taka dziecinna, ale może się wyrobi.

ocenił(a) film na 8
Medea_2

Magneto jest 'the best'- jego sposob bycia jest swietny (a umiejetnosci wymiataja)

TheDragon

Magneto - tak też go b. lubię, ma świetne teksty ("chodź, w rozgrywki między dwojgiem kochanków nie będziemy się mieszać", "Panie Laurio, niech pan nigdy nie ufa pięknym kobietom. Zwłaszcza kiedy są zainteresowane panem" itp. ) poza tym gra go naprawde dobry aktor... :)

ocenił(a) film na 10
Bellatrix

z filmu to nie mogę się doczekać Czarnego Feniksa, i bardzo lubię Pyro zna się na rzeczy, chociaż jeszcze wiele może udoskonalić

ocenił(a) film na 6
Feniks_3

Gambit! Fajnie jakby się pokazał w filmie, czekam z niecierpliwością. Fajna jest Jean (tylko w 1 części troszke "lewa" była, ale w 3 się odkuje i da popalić wszystkim jako Feniks), Kurt też jest świetny.

ocenił(a) film na 8
orson_2

Kurt Wagner(nightcrawler) jest moim zdaniem najfajniejszą postacią.Szkoda tylko , że występuje tylko w X-men 2.Szkoda

Nightcrawler_2

Zgadzam się, Nightcrawler jest najciekawszą postacią. Przynajmniej z tych, które do tej pory widziałam. Alan Cumming w ogóle jest niedocenionym, marnującym się w kinie niskich lotów aktorem.

Bellatrix

Ja najbardziej lubię Bobby'ego Drake'a, ale z Ultimate X-men (na pewno nie filmowego), Douga Ramseya z New Mutants, Speedballa z New Warriors... i jeszcze Gambita i Nightcrawlera z klasycznej serii

ocenił(a) film na 9
Williama

Ja najbardziej lubię Ice Mana i Ororo! Sa to dla mnie bardzo ciekawe postacie i podobają mi się ich moce =)

Kristofer

Ja uwielbiam Pyro, wesoły, ale często zamyślony, Iceman też jest świetny, no i postać Magneto, zagrana przez znakomitego aktora.

Sssssssss

Może i znakomitego, ale akurat mi na Magneto nie pasuje. Oczywiście nie da się zadowolić wszystkich. Sean Connery z peruką, bez brody byłby lepszy.

Williama

W 1OO% zgadzam się z twórczynią tego blogu! Nie ma jak Gambit w każdym znaczeniu tego wyrażenia ;)

ocenił(a) film na 5
Bellatrix

Gambit, Gambit! ;) A poza tym jeszcze Storm, Nightcrawler i Rogue, ale nie filmową, bo jest jakaś taka nijaka...