Ciągle się zastanawiam dlaczego nie ma Nightcrawlera w filmie x-men: Ostatni bastion.Czytałem na innych stronach, że dopiero w grze się dowiadujemy dlaczego go nie ma.Może ktoś odpowiedzieć na moje pytanie
ja tez to czytałem i gram w gre jak narazie dopiero zacząłem wiec odpowiedzi niemam na twoje pytanie ale jak przejde to napisze ;)
dobrze ze go nie ma, jedna z ych posaci w x-menach korej nie znosze, jes beznadziejny, przerysowany, karykaturalny, taki zwierzak, chwala autorm filmu ze go usuneli
mam pytanko: co to za gra?? ma taki sam tytul jak film?? to jest jakas kolejna czesc??
nazywa sie X-Men : The Official Game historia gry dzieje sie pomiedzy x-men 2 a 3
Nightcrawler nie lubi bitew dlatego wrócił do Europy. Opuścił X-Men na rzecz Kościoła.
Czarny-nt gdzie kupiłeś/aś tą gre ? I czy masz ją na PS2 czy na kompa i po polsku czy angielsku.Odpowiedz bo też chce sobie kupić
ja mam na kompa po angielsku wątpie zeby wydali po polsku chyba ze jakies nieoficlane spolszczenie...
Mi się Nightcrawler podoba, jedna z moich ulubionych postaci, tzn jego mutacja :D Też chciałbym sie umieć teleportować:D:D Ale i tak najlepszy (ze swoją mutacjją ofkors;) ) jest QUICKSILVER!!!
X-Men: The Last Stand
- film i gra uzupełniają się nawzajem, dopiero po ich połączeniu poznajemy całą historię; gra wyjaśnia między innymi tajemniczą nieobecność Nightcrawler'a w filmie. Również wiele innych wątków zostało rozpoczętych w grze, a zakończonych dopiero w filmie.
przeszedłemz1/3 gry i jakos tak narazie tylko sciemnianie ... wg gry deathstrike przezyła i potem znowu ją sie goni wolvim i znowu sie wymyka... NIghtcrawlerem sie bomby z mostu usuwa , jak narazie to troche nudno , i te sterowanie icemenem ;/ niemoge złapac tego Pyro niedobrego...