PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Brak akcji przez caly film nic sie nie dzieje dwie pierwsze czesci byly duzo lepsze

mya1989_2

No ja jeszcze filmu nie widziałem, ale tak po trailerach to widać sporo akcji, aż się nawet bałem że będzie zadużo i fabuła będzie płytka. Wypowiedzi filmwebowiczów mówią mi co innego.
A gdzie w pierwszych poprzednich było więcej akcji. Jedynka która się tak sączy powoli, dwójka trochę więcej akcji ale nie dużo więcej. Mi się właśnie to podobało, taki klimat stwarzało. Vide scena w X1 jak Logan jedzie swoim trakiem w zaśnieżonych górach. Wtedy co Rogue skryła mu się w przyczepie. Nie o akcję tylko chodzi przecież. Poza tym to w filmie który nie ma 2 godzin to coś się dziać powinno chyba.
Długa odpowiedż na krótkie twierdzenie.
Dodaj coś jeszcze bo tak nie wiadomo o co chodzi, bo wygląda to jakbyś opisywał jakiś film typu telenowela albo coś w tym stylu.
A skoro nudy, czyli Twoje zdanie jest tak jakby przeciwne filmowi to czemu masz go w ulubionych. Przy czym mówisz że X1 i X2 były lepsze a ich to w ulubionych nie masz. Taki paradoks co nie :P

ocenił(a) film na 8
van_Gregorian

Nie ma akcji? chyba ktoś cię w oczy zapinał przez cały seans i to była dla ciebie lepsza akcja

ocenił(a) film na 5
deamon82

hmmm ziommmmmmmm jak dla mnie to w tym filmie jest tylko akcja!!!
naprawde upakowano ten film na maxa ...

ocenił(a) film na 7
Numer_44

hehe brak akcji to koleś ładnie wykazał wiedzą na temat filmu :D

ocenił(a) film na 8
mya1989_2

taaak, zwłaszcza bitwa w Alcatraz. Gdzie tam była akcja?:P

ocenił(a) film na 10
mya1989_2

nasowa mi sie tylko jedno ale to zaje*iscie walne pytanie...czy my byliosmy na tym samym filmie?? bo cos mi sie nie wydaje....