PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Omega Red ?

ocenił(a) film na 8

Autor obsady na tej stronce chyba opiera się na plotkach. Omegi Red nie ma w X-3, a już na pewno nie będzie go grał Vince Murdocco przy swoich 173 cm wzrostu.

deamon82

Ja tam nie wiem... ale skoro Elijah Wood mógł zagrać hobbita przy swoich powiedzmy 167 cm wzrostu?

ocenił(a) film na 8
Williama

ale hobbity były komputerowo pomniejszone,a tu to nie zadziała żeby podwyższyć Omegę Red, niby jak by to wyglądać miało podczas scen walk ?

deamon82

No nie wiem... mi się wydaje, że skoro potrafią robić komputerowo takie bajery to podwyższenie Omegi Red nie będzie stanowić zbytniego problemu. W końcu hobbici też walczyli np. w Morii.

ocenił(a) film na 8
Williama

w tym wypadku nie ma szans, to nie Hulk, tu nikogo nie powiekszają

ocenił(a) film na 8
deamon82

No nie tragedia, Ratner wspomniał coś w ostatnim wywiadzie o Omedze Red, no i chyba zagra go ten kurdupel Murdocco. Padaka. Jeżeli spieprzą Omegę to CHWDProducentom. Omega Red to prawdziwy rosyjski bad guy, jest jednym z ważniejszych wrogów X-Men, a nie jakimś tłem. Powinein miec cos czerwonego w stroju!!! W końcu ruski, no i Omega RED

ocenił(a) film na 8
deamon82

No nie tragedia, Ratner wspomniał coś w ostatnim wywiadzie o Omedze Red, no i chyba zagra go ten kurdupel Murdocco. Padaka. Jeżeli zwalą Omegę to CHWDProducentom. Omega Red to prawdziwy rosyjski bad guy, jest jednym z ważniejszych wrogów X-Men, a nie jakimś tłem. Powinein miec cos czerwonego w stroju!!! W końcu ruski, no i Omega RED

deamon82

No widzisz, a taki mądry byłeś.

ocenił(a) film na 8
Williama

Ale nic pewnego, bo Ratner powiedział o pomysłach,a które zrealizował to powiedział że dowiemy się dopiero 26 maja.

ocenił(a) film na 8
deamon82

A jednak miałem rację, Omega Red nie pojawi się w X3 :P

,,Omega Red's not gonna be in it. Ratner said he was in the film but Zak Penn said that Brett made a mistake. So, we're not gonna see anything of Omega Red."