PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Trochę gorsza od X2, ale pod względem akcji przebija wszystko. Zdecydowanie najlepiej wypadł Wolvie, co pewnie nikogo nie dziwi. aktorzy odgrywający Logana i Xaviera byli dobrani perfekcyjnie. Dokładnie tak wyobrażałem sobie postacie po przeczytaniu komiksu. Dla mnie bomba, już nie moge się doczekać wydania DVD i prawdopodobnie X4.

P.S. Iceman w swojej prawdziwiej postaci wygląda świetnie.

ocenił(a) film na 8
sato_sato

Koleś, opanuj się! W domu też robisz taki burdel jak tu na forum???

ocenił(a) film na 8
freitag20

nie miej do niego pretensji, to ten filmweb tak się chrzani,sam uaktualnia godzine postu, niezłego wirusa muszą mieć, to chyba robota Mystique :P

ocenił(a) film na 10
deamon82

Demon palancie ty też się opanuj. Wszędzie gdzie widze twoje post-y albo na wszystko narzekasz albo na kogoś najeżdżasz . Opanuj się kolo. Ciekawe czy w realu też taki mądry jesteś)

shake_it_baby

A tu popełniasz fopa. To nie demon82kasjan mówił o opanowaniu tylko freitag20. A kasjan bronił sato.sato

van_Gregorian

You must shake it then you realize the truth

ocenił(a) film na 8
van_Gregorian

Palant to ty jesteś bo stoisz i patrzysz jak cię ładują od tylca. Nie wyskakuj mi tu z takimi tekstami frajerzyno.

ocenił(a) film na 10
deamon82

myślisz że jak ci troszke jajka(albo piczka) obrosły to już wielki kolo jesteś ,jesteś nikim. pewnie teraz siedzisz przed kompem i walisz se gruche niedorobie pier****. idż lepiej do ojca zrób mu porządnie lasken trasken i może to ci wybije takie texty z twojego pustego łba.

ocenił(a) film na 10
deamon82

myślisz że jak ci troszke jajka(albo piczka) obrosły to już wielki kolo jesteś ,jesteś nikim. pewnie teraz siedzisz przed kompem i walisz se gruche niedorobie pier****. idż lepiej do ojca zrób mu porządnie lasken trasken i może to ci wybije takie texty z twojego pustego łba.

ocenił(a) film na 8
shake_it_baby

może spotkamy się na mieście to zobaczymy kto jest bardziej dojrzały? o waleniu mówią tylko gnoje,więc pewnie ty jesteś niedojrzały dzieciaku