Moim skromnym zdaniem najlepiej wypadną Pyri i Magneto. Widziałem około 60 trailerów i naprawdę film zapowiada się znakomicie. Mimo, iż trwa 103 - 104 (z napisami końcowymi 108 minut) to jednak będzie to hit. Być może nie przebije części II, lecz dostaniemy myslę kawał dobrego kina. Będzie to wartka, szybka akcja bez zbędnych dialogów, ale czasami takie "dłużyzny" są dobre. Już w piątek premiera! Cóż, ja poczekam jeszcze ze trzy tygodnie nim zobaczę ten film w moim rodzinnym mieście. Tak samo było z Mission: Impossible III (widziałem i jestem mile zaskoczony), tak samo jest z Kodem da Vinci (będą go u mnie grali 15 dni po premierze polskiej) i tak będzie z Ostatnim Bastionem. Jako zagorzały fan komiksów Marvela nie mogę się już doczekać tego filmu, ale cóż czekał będe jeszcze długo...
ciesz sie że chociaż sa ja mam do kina 60min drogi pociągiem więc niestety musze dokonać radykalnej selekcji na co iść :| heh no cóż trudno al na x-menów musze iść niema bata :D
Ja mieszkam w Krośnie (woj. Podkarpackie). Są tu dwa kina. "KDK" gdzie byłem tylko raz na filmie "Pojutrze" i niesamowicie się zawiodłem i "Sokół" - kino bardzo ładne, wygodne gdzie chodzę przynajmniej raz w tygodniu jeżeli tylko czas pozwala. Niestety filmy oglądam długo po premierze polskiej, a czasem w ogóle ich nie oglądam tak jak w przypadku "Monachium" czy "Underworld: Evolution". które grane były w "KDK" a tam przyrzekłem sobie, iż nie będe chodził. Kino fatalne, mała sala, mały ekran, słaby dźwięk, obraz pozostawia wiele do życzenia, niewygodne fotele itp. Będąc na "Pojutrze" cudem doczekałem do końca seansu. Wierz mi, że mając dwa kina nie czuje się lepiej od tych którzy nie mają żadnego. A jeździć do Rzeszowa na każdy film, który mnie interesuje niestety nie mam czasu...