pytanie jak Magneto rusza most by go przeniesc na Alcatraz to jest dzien jak go kladzie na wyspie jest cieomno( noc????) ?? ktos mi to wytlumaczy???
"to bylo jeszcze przed przylotem X-Menow na wyspe"
To w takim razie kolejna głupia wpadka. \ nie zwróciłem uwagi
Uznaj że przybyli na wyspe i rozpalili grille, strzelili browarki i zaatakowali po ciemku :)
jak podnosił most to był zachód Słońca,dlatego jak go opuścił zrobiło się ciemno,no ale rzeczywiście trochę za ciemno
Mnie to samo sie odrazu rzucilo w oczy, ze jasno bylo a nagle ciemnia ;/ Nawet jesli byl zachod czy cos to i tak za szybko wedlug mnie taka szybka ciemnia przyszla.
Może się mylę. Ale jak Magneto kładzie most na Alcatraz to jest jeszcze widno!! Kamera jest oddalona i widać jak położony jest most ,wtedy słońce zachodzi. A co do tej nocy to rzeczywiście jak następuje atak to jest już ciemno to tak jak już ktoś napisał jest to za sprawa Storm. Chciała zasłonić samolot ale potem jeszcze dla pewności włączyli osłonę.
Zresztą w świecie mutantów nie można mówić o błędach. Bo jeśli się mylę to może razem z Magneto był mutant który mógł spowodować że zrobiło się ciemno?:)