Suuper film...ale troche jedno mnie korci...w filmie Rouge jest strasznie słaba...tzn w bajce to umiała latać i miała nadlucką siłe i wogóle a w filmie ani nieumie latać ani nic...zanim by podbiegła do kogoś żeby mu mocy troche odebrać to pewnie w połowie drogi ktoś by ją zabił:/
A tak ogółem to bardzo bym chciał żeby zrobili 4 część,ale dziwnie mi się by patrzało ...bez Scoota,Jean i profesora:/
Za dużo głównych bohaterów zgineło.
9/10
Rogue miała nadludzką siłę i umiała latać, bo permanentnie wchłonęła moce Ms Marvel. Film ukazuje jej początki jeszcze przed tym zdarzeniem. W ogóle z oryginalnych relacji między mutantami niewiele ostało się w filmie ( np. wychowywanie Rogue przez Mystique). Poza tym w pierwszej części Singer chciał zachować pewien realizm i nie dał jej tych mocy, a w późniejszych filmach pewnie kolidowałoby to z fabułą więc została bez nich. No i wyobraź sobie Annę Paquin latającą i rzucającą ludźmi o ścianę :)
jak dla mnie wyyyyypas! XD
a tak na powaznie to nie zaszkodziloby dac rogue wiekszej roli w x3 bo to co zobaczylam w kinie totalnie mnie zawiodlo. rogue sie pojawila zaledwie na poczatku, krzyknela, ze idzie bo "the cure" aby nastepnie wrocic bez jakiejkolwiek juz mocy. chala ostatnia :/
a co do reszty filmu to jestem bardzo zadowolona. szczegolnie ze sceny gdy iceman caly pokrywa sie lodem ;]
Mi by podobało jakby latała i rzucała ludzmi o ściane:D:D
Nieno...mogli chociażby dać jej większą rolke w X3.
A ja bym chciał w 4 części zobaczyć Apocalypse'a ;)
Co do Rouge to na pewno nie dadzą jej takie siły jak w komiksie, czy serii animowanej. Bo wtedy posypały by się części od 1 do 3.