na Rotten Tomatoes i wygląda na to, że zamiast z najlepszą, mamy do czynienia z najgorszą częścią serii, szkoda...
to może najpierw obejrzyj film a nie stwierdzasz po przeczytaniu jakiejś durnej recenzji że to kicha...:/
Nie, no aż tak źle to nie jest. Rzeczywiście krytycy narzekają, ale główne na scenaraiusz jednocześnie przyznająć, że widowisko jest jak się patrzy. Nic, jutro idę na pokaz Filmwebu i się przekonam. :)
Przestańcie wkoło paplać że najgorsza i najgorsza! Nie widział jeszcze filmu ale pisze że pewnie najgorsza częśc bo jakąś tam recenzje przeczytał! Poczekajcie aż obejrzycie film. Jeszcze tylko kilka dni!!!
Komentarze na imdb za to nie są takie najgorsze, a nawet całkiem dobre więc myślę, że film będzie niezły.
Głupota niektórych użytkowników tego portalu mnie poraża. Ja nie mówię jaka jest (to powiem jak zobaczę, czyli w sobotę) tylko mówię na co wygląda, po recenzjach. Chyba po to czyta się recenzje, by poznać opinie innych - a z nich wygląda na to, o czym napisałem.
To lekka różnica.
Mnie natomiast poraża brak wychowania niektórych użytkowników. Zresztą nie od dziś wiadomo że filmu nieocenia sie po przeczytaniu przedpremierowych recenzji.
To nie tylko tutaj tak jest, bo na krakowskim serwisie kinowym jest juz 41 głosów!!...a film ma ocene 9,6/10...hehe..oh ależ mnie to zachęciło..pasuje iść co nie?..w końcu takie noty..
Zapowiada się ciekawie i myślę ze będzie dobrze. Niestety ja będę miał możliwość pójścia do kina dopiero w niedzielę:(
ANGALO resp dla Ciebie :D:D To mi się podobało ;];] Uśmiałem się przy tym i zaraz mi sama ruszyła wyobraźnia tych komentarzy niepowstałych filmów :D:D hahahahaha, takich ludzi lubie ;)
Lubię czasem poprawić humor innym/rozbawić kogoś ;P Powinienem chyba pracować w branży rozrywkowej ;]
Jesli chodzi o wcześniejsze historie o X-menach to są one jednymi z moich ulubionych filmów/adaptacji komiksowych, czekam teraz z niecierpliwością na seans w kinie X-3.
Niech X-moc będzie z Wami ;]
Albertino masz kiepskie podejście do filmu. Najpierw sugerujesz się czasem i mówisz, że nie bedzie dobry film, teraz piszsz o jakiejś negatywnej recenzji, która jest dla Ciebie racjonalna, choć filmu niewidziałeś - zanim napiszesz to "szkoda..." to obejrzysz film bo jak tak do X3 będziesz podchodził to trudno żeby okazał sie dla Ciebie dobry.
pozdr
Ja nie mówię jaki FILM JEST, tylko na co wygląda. Mówię - czas wskazuje na to, recenzje wskazują na to I TYLE....
Obejrzę film to postawię osobny wątek i wyrażę moją opinie. Ja ani raz nie napisałem CO SĄDZĘ, tylko na co wygląda - a to różnica... Ja to piszę bardziej dla informacji innych użytkowników, a nie dla siebie...
Napiszę co sądze o tym filmie już za dwa dni... Ale powtórzę się.... Z tego co widziałem na razie wynuka, że dobrze nie będzie... Czy to wygląda na ocenianie przed premierą? Nie... Ja mówię to co widzę po zwiastunie i nie mówię, że jest to moja ostateczna ocena filmu, bo ów obrazu nie widzialem....
Ja nie mówię jaki FILM JEST, tylko na co wygląda. Mówię - czas wskazuje na to, recenzje wskazują na to I TYLE....
Obejrzę film to postawię osobny wątek i wyrażę moją opinie. Ja ani raz nie napisałem CO SĄDZĘ, tylko na co wygląda - a to różnica... Ja to piszę bardziej dla informacji innych użytkowników, a nie dla siebie...
Napiszę co sądze o tym filmie już za dwa dni... Ale powtórzę się.... Z tego co widziałem na razie wynuka, że dobrze nie będzie... Czy to wygląda na ocenianie przed premierą? Nie... Ja mówię to co widzę po zwiastunie i nie mówię, że jest to moja ostateczna ocena filmu, bo ów obrazu nie widzialem....
OK! Każdy ma swoje racje! A przyznam że chyba Ty sam wiesz co myślisz. Więc skoro tak piszesz. Zresztą po co zaśmiecać forum niepotrzebnymi sporami.
OK! Każdy ma swoje racje! A przyznam że chyba Ty sam wiesz co myślisz. Więc skoro tak piszesz. Zresztą po co zaśmiecać forum niepotrzebnymi sporami.
Jeśli chodzi o moje dobro to wolałbym nie czytać tych durnych ploteczek przed obejżeniem filmu. Sugerowanie sie jakąś tam durną recenzją jeszcze w miare rozumiem, ale sianie paniki bo film jest troche krótszy niż by się chciało, czy czyjaś ulubiona postać nie jest najważniejsza to już dziecinada.
Pozatym nie wiem od kiedy to recenzje internetowych znawców są wiarygodne. Ja z kolei czytałem bardzo pozytywne recki na imdb i o czym to świadczy? Kompletnie o niczym, i do filmu zamierzam podejść z oczekiwaniami jakie mam po dwóch poprzednich częsciach.
Jeśli chodzi o moje dobro to wolałbym nie czytać tych durnych ploteczek przed obejżeniem filmu. Sugerowanie sie jakąś tam durną recenzją jeszcze w miare rozumiem, ale sianie paniki bo film jest troche krótszy niż by się chciało, czy czyjaś ulubiona postać nie jest najważniejsza to już dziecinada.
Pozatym nie wiem od kiedy to recenzje internetowych znawców są wiarygodne. Ja z kolei czytałem bardzo pozytywne recki na imdb i o czym to świadczy? Kompletnie o niczym, i do filmu zamierzam podejść z oczekiwaniami jakie mam po dwóch poprzednich częsciach.