PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Na poczatku zbytnio nie zrozumialem po jakims czasie ale fajnie to rozwiazali choc profesor Xavier w innym ciele sam nie wiem czy to dobry pomysł.

ocenił(a) film na 8
gerald_00

bardzo dobry pomysł, będzie wyglądał tak samo bo ten koleś to jego brat bliźniak, Charles przejął częściowo jego funkcje życiowe dlatego ma tak rozwinięty umysł (to pomysł Rattnera), scenę tą nakręcili w ostatniej chwili, to otwiera furtkę do następnej części, Xavier is back

ocenił(a) film na 6
deamon82

Pewnie odrodzi sie rowniez Cyklop w czwartej czesci.

ocenił(a) film na 8
gerald_00

nie musi się odradzać, poprostu Jean go nie zabiła, nie pokazali tego, więc nic pewnego co zrobiła z jego ciałem, w jednym z możliwych skryptow planowany jest powrót Cyclopsa

ocenił(a) film na 10
deamon82

Może wróci też Magneto wkońcu w ostatniej scenie w parku poruszył pionkiem szachowym,może lekarstwo działa tylko przez jakiś czas było by fajnie bo wróciła by też Mystique.

ocenił(a) film na 8
deamon82

A ja jakoś wątpię, czy nakręcą X4 jako kontynuację dotychczasowej trylogii. Doczekami się Mganeto, Wolverine, może New Mutants, ale nie wydaje mi się, aby producenci zdołali ponownie zebrać całą obsadę znaną z trzech części.

ocenił(a) film na 10
Hotaru

bardzo bym chciał żeby nakręcili kolejną część ale też wątpie żeby udało im się zwerbować całą obsadę,już przy trzeciej części nie miało być Halle Berry jako Storm ale zaproponowali jej większą role i jakoś się udało.

ocenił(a) film na 8
Przemas

Halle Berry powiedziała że nie będzie z problemu jeśli miałaby wystąpić w X4, to Jackman się sprzeciwia

ocenił(a) film na 8
deamon82

Nie chodzi o to, co mówią, ale co zrobią. Oczywistym jest, że w tak gorącym dla filmu okresie (najpierw premiera w kinach, a teraz premiera DVD) aktorzy nie będą rozgłaszać, że nie wystąpią w kolejnym sequelu, bo to by znaczyło, że film nie był dość dobry i ludzie nie pójdą na niego do kina czy też nie kupią DVD. Halle mówiła nawet w trakcie pobytu Catwoman na ekranach, że z rozkoszą zagrałaby w Catwoman 2.
Reasumując, poczekajmy jakiś roczek a może nawet dwa, aż na ekrany wyjdzie spin-off Wolverine'a. Zobaczmy jak sobie poradzi. Na pewno ludzie znów zaczną pytać o możliwość nakręcenie kolejnego filmu o X-Men. Mniemam, że wtedy deklaracje aktorów będą bardziej miarodajne.

ocenił(a) film na 8
Hotaru

nie porównuj tych filmów, jakie dochody miała Catwoman a jakie X3, Halle chyba wie co lepiej się opłaca

ocenił(a) film na 7
deamon82

Halle za Catwoman dostała 14 mln!!!! Nie wiem ile zapłacili jej za wystep w X-men 3. Jeśli jednak spojrzeć na to z góry to oczywiście występ bardziej opłaca sie w X-men bo chyba nie tylko kasa się liczy.
Demonie masz może jakiś link z tym gdzie jest informacja ze Halle Berry chce zagrać w X-me 4?? Bo ja szukam i szukam i szukam i nic! Bardzo bym chciał ujrzeć ją ponownie w roli Storm.
Jeszcze jeno: X-men 3 zarobił kupę kasy. Jakie były wpływy z kin to wiemy a wydanie DVD już bije rekordy w Ameryce. Nie sądzę żeby zrezygnowali z kury która znosi złote jajka.

ocenił(a) film na 8
thomas_4

Już w Cannes, podczas premiery X3, Halle powiedziała, że chętnie wróci do roli Storm. Pod kilkoma warunkami. Nie chce wystąpić w spin-offie, także film "Storm" odpada. Dała do zrozumienia, że chętnie zagra drugoplanową rolę w filmie o New Mutants, jeśli takowy powstanie - role nauczyciela i mentora. Jeśli chodzi o X4 jako takie... powiedziała, że nie wierzy iż studio nie stworzy kolejnego, jeśli X3 zarobi kasę (a już wiemy, że zarobił).
Podsumowując, powiedziała że chce wrócić do roli Storm, i że wierzy iż X4 powstanie. To jednak nie znaczy jeszcze, że chce zagrać w X4.

ocenił(a) film na 7
Hotaru

Aktorzy mówiąc swoje, serwisy mówią swoje. Jak narazie to pewny jest Wolverin bo to maszyna do robienia pieniedzy oraz to że 20th przedłużyło kontrakt na wykorzystanie postaci marvela do 2013 roku, a ile nakrecą filmów to ich sprawa. Ja wątpie w 4 czesc z tego powodu ze Marvel szykuje Avangers który ma być najdroszą ekranizacją komiksu w historii kina (zawsze chyba tak mówią) i 20th rozmawia na temat współrealizacji. A jeżeli by chcieli ściagnąc wszystkich odtwórców głównych ról to budżet musiaby być ogromny wiec nie wiem czy poprostu opłaca im sie ryzykowac i krecic kolejną cześć.

ocenił(a) film na 8
thomas_4

czytałem o tym w lipcu, sorry :P, nie chce mi się teraz szperać po necie, to było coś na comicmoovies, czy jakoś tak

ocenił(a) film na 7
deamon82

OK! Wielkie dzięki! Wystarczy mi to co napisaliście:):):):)