Zapomniałe o tym że będzie scena po napisach ( kiedyś przeczytałem ze taka będzie) a w kini nikt z obsugi nie powiadział że coś jeszcze będzie. Np. w łódzkim bałtyku zawsze nie otwierali drzwi przed tą sceną po napisach lub jek jej nie było to odrazu otwierali. Więc wiedziałem ze jeszcze coś będzie a tu w cinema-city poprostu otworzyli drzwi i wszyscy wyszli. Cinema-city w łodzi otworzono dopiero dwa tygodnie temu i byłem pierwszy raz, kino super i sala rewelacyjna (najlepsza na jakiej byłem) ale strasznie sie zraziłem bo 20 minut przed końcem film się poprostu wyłączył na minute, a jeszcze bardziej tym że nikt nie powiedziął ze jest scena po napisach. Więc mam proźbe zeby ktoś napisal co było w tej scenie, bo mnie normalnie ciekawość zżera.
Było mówione wielokrotnie już...
Xawier przeniusł swoją świadomość w ciało kolesia którego pokazywał dzieciom na lekcji.
Blablabla
na youtube wpisz sobie X-men 3 ending czy coś takiego i powinieneś znaleźć bez problemu
Chyba znalazłem. Pielęgniarka podchdzi do tego kolesia którego pokazywał ucznią. I coś mówi. Klip jest słabej jakości i najprawdopodobniej nie jest cały.
jezeli mowimy o tym samym klipe to jest on caly. Pani doktor podchodzi do lozka pacjenta, a ten glosem xaviera mowi: 'hello moira', ta z kolei sie obraca i z lekka konsternacją: "Charles?" konic, to trwa kilka sekund, moze dlatego Ci sie wydaje ze nie jest w calosci...
Dzięki, czyli w tym klipie ten pacjęt przemówił głosem Chrlsa. Jakiś koleś napisał że Charls tak naprawde nie umarł, chyba o to chodzi. Do osób które czytały komiksy to mam pytani jak on to zrobił ze pośmiertnie zajoł kogoś umysł?
Przeniósł swoją swiadomośc do innego ciała.W komiksie nie takie rzeczy się działy..hehe...kiedyś w ten sam sposób Jean Grey przeniosła swoją świadomość do ciała Emmy Frost aka White Queen...która jakiś czas póżniej zawładnęła ciałem Icemana...motyw dość cząsty w komiksach o mutantach więc jak najbardziej na miejscu...a żeby było bardziej etycznie to w filmie było wyrażnie zaznaczone że osobnik do którego Xavier przeniósł swoją świadomość nie posiadał własnej...