PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Sentinel

ocenił(a) film na 10

W X4 po mieście już powinny polować Sentinele i powinno ich być sporo. Też by fajnie było, bo teraz dali jednego w sali treningowej.

ocenił(a) film na 7
modzelek19

no ale ciekawe skad wzieli sentinele w sali treningowej

ocenił(a) film na 10
ZlyCzarny

No właśnie, tak nie wiadomo skąd. Trochę pokręcone, ale cóż. Film i tak fajny;]

ocenił(a) film na 4
modzelek19

Polecam zagrać w X-Men: Official Game. Ta właśnie jest poświęcona wątkowi sentineli.

ocenił(a) film na 10
modzelek19

Jak to nie wiadomo skąd, napisali sobie program do generowania sobie sentineli w tym swoim VF? Niby skąd go mieli wziąć, przecież nie był rzeczywisty...

Negative

Mi się wydaje że Czarnemu chodziło o to czemu on wyglądał akurat jak Sentinel a nie jak coś innego skoro Sentineli w filmie nie było. Zresztą to obojętne.

ocenił(a) film na 10
van_Gregorian

No a czemu, taki smaczek, że sobie trenują na sentinelach akurat. Sentineli normalnie do fabuły nie dałoby się wrzucić nie rozpieprzając w drobny mak wizji normalnego świata z dodatkiem mutantów, ale można było ich dać w VF...

Negative

Ja się nie upieram. Mi to pasuje. Sentinel w filmie poza salą trenigową to by było jak te klejnoty i kosmici

ocenił(a) film na 7
van_Gregorian

no mi też pasuje :p tylko o to włąsnie chodzi ze ich nie było atutaj sobie z nimi walczą , wiem że w offical game jest bo grałem kilka plansz ale mam jakąs okrojoną wersje i niema filmików tylko chodzie i walcze..ale nightcrawlerem kilka sentineli rozwaliłem :D