Podajcie tu ulubione akcje z całej trylogii z udziałem konkretnego mutanta !
Moja ulubiona akcja dotyczy Nightcravlera i jego początkowa akcja z X2
X-men: Storm dająca wycisk żabie.
X-men 2: Storm rozwalająca myśliwce i akcja Nightcravlera na początku.
X-men 3: Storm i jej kołowrotek podczas walki koło domu Jean oraz Phoenix i jej rozróba w domu.
Jeśli miałbym wybierać to nr 1 jest Storm i jej kołowrotek przeplatany błyskawicami. Świetnie zrobiona scena. Fenomenalne połączenie efektów specjalnych z niezwykłym wyczynem kaskaderskim. Brawa dla Berry za 24-26 obrotów w ciągu 2-3 sekund.
może jeszcze więcej wymyśl, 10 obrotów na s, kurde lepsza od Norrisa i Lee razem wziętych
Twoje chamstwo zaczyna razić w oczy. Jeśli jesteś na tyle głupi, że nie umiesz przeczytać czegoś więcej o produkcji filmu czy choćby nawet głupich ciekawostek to już twoja sprawa ale nie czepiaj się innych. A może ty myślisz ze ona sama wykonała te obroty? Zresztą już nie raz udowodniłeś, że twoja inteligencja jest poniżej średniej krajowej więc wszystko jest możliwe.
Twój tekst udowadnia, że ty jestes jeszcze bardziej w tyle. Brak tobie logicznego myslenia, widocznie ruszenie mózgownica i bystrość to dla ciebie zbyt wiele. Nie pisałem ze sama sie obracała więc nie pisz takich głupot. Jestem na 5 roku studiów technicznych więc nie wyskakuj z tekstami typu inteligencja poniżej średniej krajowej tępe dziecko.
Ooooo... 5 rok studiów?? A ile masz lat?? Zapewne z jakieś 45........
Studia techniczne i inteligencja? Owszem, owszem, ale jak widać zdarzają się wyjątki. A czy ja napisałem ze Ty tak myślałeś? Wiesz co to pytanie retoryczne? Zamiast siedzieć na Filmwebie to lepiej do książek zajrzyj a na dobre Ci to wyjdzie. No i lepsze wyniki na studiach bedą. Zdziwiłem sie tylko ze mi nie naubliżałeś tak jak Ty to potrafisz. Już się bałem a tu kurde szok! Jakaś przemiana na lepsze??
1. X2 - akcja Nightcrawlera z początku filmu
2. X3 - pościg Kitty Pride za Juggernautem
3. X3 - akcja Magneto na autostradzie
Wolverine w X-men2 rpzprawiający się w komiksowym stylu z żołnierzami Strickera w posiadłości (Skok z balkonu)
X2 storm niszcząca myśliwce, X1 wolverine vs mistiq, x3 magneto na moscie, x2 nighclavert na pocztku, x3 przeplatanka storm, x1 storm vs toad
Magneto rozwalajacy plastikowe wiezenie za pomoca paru metalowych kuleczek :D xD
lepiej trzy różne, niż z tą samą całą serię
a tak by the way
1.Wolverine vs. Sabretooth na Statua Wolności
2.Nightcrawler w Białym domu
3.Wjazd Juggernauta do Laboratorium
A ja jestem fanką jedynie Wolverina... wszystkie sceny z jego udziałem mnie rozbrajały:P Szczególnie jak sie stara byc taki strasznie niewzruszony...
dla mnie najlepsza akcaja byla prowokacje wolverina w x-men kiedy to przylozyl paury do szyji temu co z nim na ringu walczyl i odciecie lufy strzelby barmana.Jedyna fajna akcja w fimie anawet w 3 filmach.
dla mnie najlepsza akcaja byla prowokacje wolverina w x-men kiedy to przylozyl paury do szyji temu co z nim na ringu walczyl i odciecie lufy strzelby barmana.Jedyna fajna akcja w fimie anawet w 3 filmach.