PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Ulubiona akcja

ocenił(a) film na 8

Podajcie tu ulubione akcje z całej trylogii z udziałem konkretnego mutanta !
Moja ulubiona akcja dotyczy Nightcravlera i jego początkowa akcja z X2

ocenił(a) film na 7
Ade_Er

X-men: Storm dająca wycisk żabie.

X-men 2: Storm rozwalająca myśliwce i akcja Nightcravlera na początku.

X-men 3: Storm i jej kołowrotek podczas walki koło domu Jean oraz Phoenix i jej rozróba w domu.

Jeśli miałbym wybierać to nr 1 jest Storm i jej kołowrotek przeplatany błyskawicami. Świetnie zrobiona scena. Fenomenalne połączenie efektów specjalnych z niezwykłym wyczynem kaskaderskim. Brawa dla Berry za 24-26 obrotów w ciągu 2-3 sekund.

ocenił(a) film na 8
thomas_4

może jeszcze więcej wymyśl, 10 obrotów na s, kurde lepsza od Norrisa i Lee razem wziętych

ocenił(a) film na 7
deamon82

Twoje chamstwo zaczyna razić w oczy. Jeśli jesteś na tyle głupi, że nie umiesz przeczytać czegoś więcej o produkcji filmu czy choćby nawet głupich ciekawostek to już twoja sprawa ale nie czepiaj się innych. A może ty myślisz ze ona sama wykonała te obroty? Zresztą już nie raz udowodniłeś, że twoja inteligencja jest poniżej średniej krajowej więc wszystko jest możliwe.

ocenił(a) film na 8
thomas_4

Twój tekst udowadnia, że ty jestes jeszcze bardziej w tyle. Brak tobie logicznego myslenia, widocznie ruszenie mózgownica i bystrość to dla ciebie zbyt wiele. Nie pisałem ze sama sie obracała więc nie pisz takich głupot. Jestem na 5 roku studiów technicznych więc nie wyskakuj z tekstami typu inteligencja poniżej średniej krajowej tępe dziecko.

ocenił(a) film na 7
deamon82

Ooooo... 5 rok studiów?? A ile masz lat?? Zapewne z jakieś 45........
Studia techniczne i inteligencja? Owszem, owszem, ale jak widać zdarzają się wyjątki. A czy ja napisałem ze Ty tak myślałeś? Wiesz co to pytanie retoryczne? Zamiast siedzieć na Filmwebie to lepiej do książek zajrzyj a na dobre Ci to wyjdzie. No i lepsze wyniki na studiach bedą. Zdziwiłem sie tylko ze mi nie naubliżałeś tak jak Ty to potrafisz. Już się bałem a tu kurde szok! Jakaś przemiana na lepsze??

ocenił(a) film na 8
thomas_4

są święta więc nie chce klnąć twojej głupoty dzieciaku

Ade_Er

1. X2 - akcja Nightcrawlera z początku filmu
2. X3 - pościg Kitty Pride za Juggernautem
3. X3 - akcja Magneto na autostradzie

ocenił(a) film na 8
Witcher

Wolverine w X-men2 rpzprawiający się w komiksowym stylu z żołnierzami Strickera w posiadłości (Skok z balkonu)

ocenił(a) film na 10
Draven_81

X2 storm niszcząca myśliwce, X1 wolverine vs mistiq, x3 magneto na moscie, x2 nighclavert na pocztku, x3 przeplatanka storm, x1 storm vs toad

ocenił(a) film na 6
Ade_Er

Magneto rozwalajacy plastikowe wiezenie za pomoca paru metalowych kuleczek :D xD

ocenił(a) film na 8
Dudoll

X2 Storm rozwalająca rakiety X3 Magneto gdy uwalnia Mystique X3 Pyro vs Iceman

ocenił(a) film na 8
Ade_Er

X1 - bzykam Storm
X2 - bzykam Yuriko
X3 - bzykam Callisto

ocenił(a) film na 8
deamon82

Demon.Ja bym wolał w Storm bzykać we wszystkich trzech częściach:P;)

ocenił(a) film na 8
Darth_Carnage

mi by się znudziło

ocenił(a) film na 8
deamon82

Dlaczego?czyzby Wsam raz na raz?:D:D:D:.......

ocenił(a) film na 8
Darth_Carnage

lepiej trzy różne, niż z tą samą całą serię

a tak by the way
1.Wolverine vs. Sabretooth na Statua Wolności
2.Nightcrawler w Białym domu
3.Wjazd Juggernauta do Laboratorium

ocenił(a) film na 8
Darth_Carnage

no ale Halle zdrowa jest :P
http://xmenfilms.net/xmansion.html

ocenił(a) film na 9
deamon82

A ja jestem fanką jedynie Wolverina... wszystkie sceny z jego udziałem mnie rozbrajały:P Szczególnie jak sie stara byc taki strasznie niewzruszony...

ocenił(a) film na 5
Ashen

dla mnie najlepsza akcaja byla prowokacje wolverina w x-men kiedy to przylozyl paury do szyji temu co z nim na ringu walczyl i odciecie lufy strzelby barmana.Jedyna fajna akcja w fimie anawet w 3 filmach.

ocenił(a) film na 5
Ashen

dla mnie najlepsza akcaja byla prowokacje wolverina w x-men kiedy to przylozyl paury do szyji temu co z nim na ringu walczyl i odciecie lufy strzelby barmana.Jedyna fajna akcja w fimie anawet w 3 filmach.

ocenił(a) film na 5
Ashen

ocenił(a) film na 9
Peterson_B

w III części jak Jeane sie wsciekła i wszystko w okół niej zaczeło latać wirować i rozwalać... fajne efekty komputerowe ;)