że mamy się doczekać 4 filmów o różnych bohaterach. Napewno powstaną Wolverine i Magneto
A ja mam nadzieje że zrobią film o którejś z bohaterek
Jakie jest wasze zdanie o której powinni zrobić film
Volverine, Cyclops, Collosus i Jean Grey. Ich historie wydają mi się najciekawsze :) Ale tak szczerze to wątpię by w najbliższych 10 latach powstały wszystkie cztery. Co za dużo to niezdrowo. Poza tym jest wielu innych bohaterów komiksowych którzy nie zostali "zekranizowani", np. "captain america" czy "ironman" (nie liczę żałosnych adaptacji z przełomu lat 80. i 90. )
Ja jak zawsze:). Koniecznie o Storm. Jej historia jest bardzo ciekawa. Gdy był jeszcze mała na jej dom spadł samolot. Storm uratowała sie ale jej rodzice zgineli. Potem była złodziejką miała kłopoty z mysliwymi, wedrówka do afryki gdzie tamtejsze plemiona ze wzgledu na jej moc uznały Storm za boginię az do momentu gdy znlazł ja Xawier i przyłączyła sie do X-men.
wiesz ja myśle że powinni zrobić cześc o wolverinie i jean grey bo miłośc wolverina do jean jest cudowna ;))
Ja jestem za Rogue... xD i Gambitem... ciekawe historie... Ororo też ma ciekawą przeszłośc, słysałam że maja zrobic film o Emmie Frost xD ... ja tam do niej nic nie mam, ale.... ;PPP aEl zawsze jest jakieś ale :PP 3majcie sie:*:*:*:*
Ja uważam że filmów o superbohaterkach jest stanowczo za mało. Owszem niedawno powstały dwa (Elektra i Kobieta Kot) ale nie było to wcale dobre film zresztrą Halle Berry za swoją rolę otrzymała Złotą Malinę.
Film Kobieta Kot niestety mnie zawiódł bo spodziewałem się czegoś lepszego. Ale Halle Berry kategorycznie nie powinna dostać Maliny. Uważam tak nie dlatego bo lubię tą aktorkę tylko że wcale zle nie zagrała. Wręcz przeciwnie ja jak wyszedłem z kina jej grą byłem zachwycony. Jakiś czas po rozdaniu malin przeczytałem gdzieś na necie wypowiedz jakiegoś krytyka który powiedział ze Kobieta Kot to zły film ale Halle Berry zrobiła w nim DOBRĄ robotę ( dokładnie nie pamiętam ale coś w tym stylu) . Chyba kariera się jej zbyt szybko rozwinęła i chcieli jej przeszkodzić zresztą podobnie było z Sharon Stone która także otrzymała Malinę. Dobrze ze im się nie udało. Co do Elektry to bez komentarza.