PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

z Wolverinem i sentinelem......
http://www.megaupload.com/?d=VQY1DH9Z [www.megaupload.com/?d=V...]

ocenił(a) film na 8
apeplinski

Heh..zajebiste...w końcu fastball special...Collossus troche średnio wyglądał ale w sumie...

ocenił(a) film na 7
Draven_81

Apelinski, koffam Cię :D. Boski filmik, a Colossus...rzeczywiście dziwny.
Szkoda, że całego strażnika nie widać.

użytkownik usunięty
MartWa

wlasnie go sciagam jak jest taki zaje***** to ty apeplinski jestes zaje***** gosciu :D:D:D:D:D:D

ocenił(a) film na 7

colosus mi sie z termiantorem tu kojarzy :P , ale Logan pokazał kto tu rządzi :D

ocenił(a) film na 9
ZlyCzarny

Ogólnie spoko, tylko że śmiesznie to wygląda jak Logan wychodzi zza tej głowy. troche bez sensu to wygląda =/

ocenił(a) film na 9
Kristofer

Ciekawe gdzie on był?? Bo ta głowa tak się toczy i toczy i czyżby on w środku niej jakoś był?? Bo nawet nie widać, żeby jakoś zeskakiwał z góry...

ocenił(a) film na 5
Kristofer

No, dobre pytanie...Nie dość, że nic nie widać, to on ni przypiął ni wypiął zza głowy wychodzi...Przecież za nią nie przyleciał :/

ocenił(a) film na 10
Desmei

taksie zastanawiam ze jak taka wersja jest tego to widocznie gdzies w necie juz ten film w dobrej wersji jest.

ocenił(a) film na 9
empty11

Wcale nie...to akurat może byc klip nadesłany do stacji telewizyjnych przez dytrybutorów, żeby reklamować ten film. Rok temu tak samo było z 'Zmestą Sithów', że pokazywali w MTV urywki pojedynku Anakina z Obi - Wanem, przy okaji wizyty Haydena Christensena w studio...
A poza tym oglądanie takiego filmu jak X3 na kompie to naprawdę żadne powód do dumy...to hańba =

Kristofer

ten klip rzeczywiście był użyty do promowania filmu w jednym z najpopularniejszych amerykańskich talk show Jay'a Leno o ile się nie mylę w stacji NBC Hugh Jackman był właśnie gościem Jay'a

ocenił(a) film na 6
spoku

Fatalny klip, nie niektórzy fani X- man się nie urażą ale to było żalosne, a szczegulnie jak ten blaszak go wyrzucił, i że nie widać jak walczy z tym robotem a już najgorsze było to jqak tak poprostu sobie wyszedł za tej głowy. Ja osobiście jestem fanem X- men, a na X- men 3 czekam najbardzie w tym roku( a raczej czekałem, bo ten klip zgosił mój zapał do tego filmu) zwiastuny był wspaniałe i z klimatem ale ten klip to poprostu koszmar.

ocenił(a) film na 8
Stefan_Mirecki

ale zwalili, Colossus wygląda jakby miał afro,a ta głowa Sentinela totalna chała,no i to wyjście Wolverine'a z niewiadomo skąd rzeczywiście lipa