co oni z niego zrobili w filmie? :D to , ze regeneracja to ok :p ale on byl praktycznie niesmiertelny ;) nawet jak phoenix chciala go spalic to mial taka regeneracje , ze odrazu sie zrgenerowal :P tylko efekty fajne film do dupy ...
W komiksach jest jeszcze bardziej pojechany , niezapominajmy że wiekszość żeczy w tym uniwersum jest niemozliwa z punktu widzenia fizyki i biologi( cyklop by sobie sam usmazył gałki oczne, sam rosomak regeneruje się tylko z kąd bieze materie na regeneracje??, z czego ice man wytwarza lód i co się dzieje z energią którą najwyrazniej wyciąga z wody , pary wodnej aby ta zamarzla, co spala pyro ) .
Kiedyś przeczytalem na jakimś forum o jednym z komiksów w którym rosomak został rozerwany na pół przez hulka.
Poszukałem na google troche i to co znalazłem komiks ten nzazywa sie "Ultimate Wolverine vs. Hulk" tłumaczy mi się niechce więc przekleje
"Wolverine awakens to find his lower half missing, his body having been ripped in half by the Hulk minutes earlier. Using his keen sense of smell, he finds his legs have been thrown to the top of a mountain. As he climbs up a mountain to retrieve his legs, he recalls the events leading up to his current situation."
Wyobraź se coś takiego zobaczyć w filmie, jeśli chcesz se więcej poczytać i tej jakze realiztycznej akcji zajrzyj na
http://en.wikipedia.org/wiki/Ultimate_Wolverine_vs._Hulk
Dzięki Bogu że wkleiłeś oryginał a nie przetłumaczyłeś, bo kaleczysz swoją ortografią i interpunkcją polski język.