Uważam, że Wolverine to najseksowniejszy facet pod słońcem. jest niesamowicie męski. Tylko po co on się zakochał w tej Jey Grey :/
Ona absolutnie do niego nie pasuje. . .
Ja też tak uważam... Wolverine to najseksowniejszy facet świata (no... chociaż wole wersje Hugh Jackman:D) a Jey Grey do niego nie pasuje tylko ja:D (ta skromnosc:D)
Jean Grey jak już coś!Wolverine jest najlepszy w tym co robi i chyba niespodobałby mu się tytuł mistera roku!!!heh....A zakochał się w Jean ponieważ przypominała mu Rose z dzieciństwa-jego pierwszą miłość(przynajmniej tak mi się wydaje).
Hugh Jackman jest mega super bajecznie meski ale (jak dla mnie) tylko w roli Wolverina bo jako facet poza X-menami to juz nie jest taki ekstra.... ale jako Wolverina go uwielbiam.
Jak dla mnie jest swietny ale zaraz po uroczym Charliem Hunnamie.... =]
pozdrawiam
:)
Wolverine seksowny? Może w filmie jest ok, ale w oryginale jest niski, obrzydliwie owłosiony, ma wielkie stopy i się ślini:) No, ale rozumiem że lubisz dzikusów:) Nie no... mi się za to Snape podoba, a ma tłuste włosy:)
Hej, powie mi ktoś gdzie jest ten temat, który założyła jedna dziewczyna jako nawiazanie do tego?? Albo jestem slepa, albo on zaginął. Tam chyba było coś Snape w tytule
HUGH JACKMAN!!! :) mmmmmm :P poprostu boski :P i nie tylko jako wolverin :) obejrzyj sobie inne filmy z jego udziałem ("Kate i Leopold" i "Kod dostępu") ten ostatni to w szczególności :) poprostu booooski przystojniak :)
a co do Wolverina to fakt :P niski owłosiony i wogle :)
POZDROWIONKA!!!
Wolverine sexy? hmmm nie dla mnie... wolę żeńskie superbohaterki :) ale jeżeli chodzi o film to jest on najlepszą postacią... ma najlepszą moim zdaniem "moc" i bardzo dobrze odgrywa swoje role... wściekły i tajemniczy :P
welll.:)))
Wolvarine rzeczywiście jest bohaterem na którego można zwrócicic swoją uwage, ale Ty pewnie rozpatrujesz Wolvarina bardziej pod aktora który go zagrał.
Co do urody wolveigo można sie czepaić... ale swietnie walczy i ma zajebiste zdolnosci- czynnik samogojace i takie rzeczy... jest najfajniejszym facetem w świecie X-men, nomoze poza Gambitem..
No może w filmie, bo jeśli ktoś wdział komiks, to się zgodzi, że określenie sexy nie za bardzo do niego pasuje. Ale każdy ma inny gust...Lepiej zaużcie temat, "Czy to ma być najpotężniejszy mutant, mistrz magnetyzmu?" Chodzi mi oczywiście o Magneta, który mi się jakoś nie widzi w filmach X-Men.
magneto chyba najsilniejszy nie jest... zdawałoby się że silniejszy jest "umysł" (nie pamiętam tego bohateraz ale wiecie o kogo chodzi)... ale spox o ile mi dobrze wiadomo to nie zobaczymy w 3 części magneto... :)
Nie zobaczymy Magneta w X3,buahahaha, skąd żeś się urwał to nie wiem. Nie zobaczymy to napewno ciebie.
Nie musisz zaraz tak wyśmiewać, X-Meni wcale przez cały czas nie walczyli z Magneto i jego ludźmi. Zdarzały się sojusze. Gdyby zamiast niego, w 3 części walczyli by z Sinistrem, to bym się nie obraziła.
Ale jak Phoenix to powinno być to całe towarzystwko z Shiary czy jak to się pisze.
No ale fakt, Magneto na 100 procent pojawi się w X-Men 3. A Gambit niestety nie, jego będzie brakowało.
Między Xavierem można dużo dyskutować, ale jeśli doszło by do starcia, Magneto ma większe szanse z Xaviere, ponieważ jak Magneto nosi hełm, Xavier na niego "nie działa". A nawet bez tego, często Xavier przegrywał. Zazwyczaj w ostatecznym zwycięstwie Xavierowi pomagali X-Meni ( na przykład, to co niedawno wydawali, dobry komiks- pomógł mu Wolverine). Więc, podsumowując, Xavier jest najsilniejszym umysłem lecz Magneto najsilniejszym mutantem.
"Czas pokaże, czy Apocalypse w myśl zasady "przetrwają najsilniejsi" okazał się w końcu być "tym słabszym"..." Cytat z X-Men Avalon.
Ma wspaniałe zdolności, ale coż, to mutant z lekka przerobiony, tak jak Wolverine. Szczerze mówią nie myślałam o nim, jak o mutancie ;).
Jest bardzo potężny, fakt. Tu by mogła wyniknąć dłuższa dyskusja, bo Magneto i Apocalypse bywali pokonywani. Czy ktoś pamięta jakieś starcie tych mutantów? Bo ja sobie nie przypominam...
Ale Apocalypse nie paracował dla nikogo, to zawsze ktos pracuje dla niego, łącznie z Magneto.
Co ty gadasz Magneto pracował dla Apocalypsa chyba żartujesz oni dażyli się taką samą sympatią jak z x-men. Pozatym w seri Age of Apocalipse to Magneto zabił Apocalypsa. Ale masz racje Apocalipse nigdy nie pracował dla kogoś to inni pracowali dla niego ale przez pranie mózgu, tworzył jeźdzców zagałady czy jakoś tak. Wolvernie, Angel a obecnie Gambit słuźyli Apocalipse ale jak pisałem nie z wałsanej woli.
Chodziło mi oX-Men TAS, jeżeli wogóle ogladałeś. Tam Magneto i Mr.Sinister pomagali mu,a następnie zostali wrobieni przez Apocalypse'a.
Nie zupełnie bo ja zagram w czwartej części jako Kapitan Planeta a wiadomo że Kapitan Planeta jest najsexowniejszym facetem na świecie.
Bardzo lubie hugh jackmana i podoba mi sie nie tylko jako wolverine. Podobał mi się w Swordfish i Kate & Leopold. Nawet jako Van Helsing. Wdług mnie jest to nie tylko przystojny aktor ale także niezwykle utalentowany. Jeden z moich ulubionych.