PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

Wstawiajcie tu swoje opinie tna temat nowej odsłony X-men 'ów... czy bedzie to porażka czy Hit..???

ocenił(a) film na 8
mw1313

W Meksyku była juz premiera,z tego co wypisują,co bylo w filmie a czego nie to dla mnie X3 to niestety porażka. Moze do wersji premierowej 26 maja zostały dodane jakies sceny,mam przynajmniej taka nadzieję.Inaczej 3 lata czekania poszły się jeb...

ocenił(a) film na 8
deamon82

Dam wam znać co sądzę jak film obejrzę w kinie 24 maja :P

Ale bardzo możliwe że to nie będzie to samo co na przykład "x-men 2"... =(

ocenił(a) film na 6
mw1313

Hmmm. Film jest mocno rozreklamowany. Chociaż myślę, że duży wpływ na to mają fani, którzy poruszają tematy X-mena 3. Ja filmu się doczekac nie mogę, ale te 103 minuty o których się dziś dowiedziałem mi zbiły :/ Oj boje się, że to będe rozczarowany.

ocenił(a) film na 10
mw1313

Jeszcze nikt nie wie czy to będzie porażka czy hit. Bez sensu jest twierdzić że jeśli film trwa 103 minuty to musi być do bani. Bo wcale tak być nie musi! Liczy sie jakość a nie długość. Tak samo czy film jest przereklamowany też sie dowiemy po oglądnięciu tego filmu. Poza tym 103 minuty to wcale nie tak źle,chociaż nie moge zaprzeczyć że przydałoby się żeby X-Men 3 był dłuższy,ale kto wie czy film nie okaże się świetny.Dlatego powstrzymajcie sie z opiniami do premiery.

ocenił(a) film na 6
Aleera_2

Ja tak oczywiście robię. Moje zdanie to tylko przypuszczenie. Niechciałbym się zawiesc na mojej ulubionej ekranizacji.

ocenił(a) film na 9
mw1313

nie spieszmy sie z ocena oceniac bedziemy po ogladnieciu filmu moim zdaniem nie bedzie to ani porazka ani hit-bedzie to po prostu kolejna odslona X-mena dla fanow swietna sprawa wiec tylko oczekujmy na efekty obsada jak zawsze niczego sobie