PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147632
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

X-Sonda

ocenił(a) film na 6

Robię sondę-którego x mena z filmu lubicie najbardziej? A którego najbardziej chcielibyście w nim zobaczyć? [Ja z filmu najbardziej lubię Nightcrawlera a najbardziej czekam na Gambita]

Eco

Zawsze najbardziej lubiłam Rogue (może dlatego, że jestem trochę do niej podobna... ^_^). A najchętniej zobaczyłabym Psylocke (druga ulubiona X-kobietka), Emmę Frost (trzcia :D) i oczywiście Gambita (ach, ten jego francuski... :])... no, może jeszcze Husk, bo ma ciekawą moc...
Pozdr.
M.

ocenił(a) film na 6
Mysza_2

kim jest Husk?To ten co może zmieniać rękę w...śrubokręt czy co tam =) ?

ocenił(a) film na 8
Eco

Husk to siostra Cannonballa.Jest metamorfem, mutacja umożliwia jej zrzucanie wierzchniej warstwy naskórka by ujawnić nową formę pod spodem. Husk może zmieniać swą skórę w inne materiały np. stal czy kamień, przejmując właściwości fizyczne substancji. Choć Paige może kompletnie przekształcić swój wygląd to podczas zamiany,woli zachowywać swą postać.

ocenił(a) film na 8
Draven_81

Należała kiedyś do Generation-X.....a jakiś mas temu była dziewczyną Angela.

ocenił(a) film na 8
Eco

nie ma takiego co robi z ręki śrubokręt, chodzi tobie pewnie o Forge'a, ale to wymyślili powaleni twórcy tej serii. Niektóre części ciała Forge'a są bioniczne np. udo. Forge zna się dobrz na cybernetyce itp., ale nie ma mocy zamiany ciała na jakieś narzędzia, to był jeden z kwasów tej serii.

ocenił(a) film na 9
Eco

Najbardziej lubię..... Magneta, a zobaczyć chciałabym.... Gambita, Quicksilvera albo Avalanche'a.

ocenił(a) film na 6
Crawlspider

Avalanche zawaliscie wyglądał w X Men Evolution, za to w TAS strasznie go zwalili

ocenił(a) film na 10
Eco

Kurt Wagner jest zdecydowanie najlepsza postacia :)

Eco

Powinna pojawić się Psylocke, najlpiej żeby ją zagrała Devon Aoki. Uważam, że się świetnie nadaje do tej roli, po tym jak obejrzałam Sin City.
Gambit - zagrany przez Johnny'ego Deppa (co jest mało prawdopodobne), Seana Patricka Flanery lub Olivier Martinez.
I Spiral - do niej nie mam jakiś szczególnych propozycji.

Sate

Do Gambita dorzucam jeszcze Martina Hendersona.

Eco

1. Gambit (zarabiste teksty, zarąbiście walczy, cały jets zarąbisty)
2. Psylocke-
3. Quicksilver.
4. Scarlet Witch- w tej roli Keira Knightley.

Eco

Ja najbardziej lubię Gambita i to jego oczywiście chciałabym zobaczyć w filmie:) dalej Nightcrowlera.. Prosze jednak oszczędzcie mi Jubeeli, której nie cierpie i Rudej, którą lubię, ale nie w filmie:)) W serialu tv jest naprawde fajną postacią..

ocenił(a) film na 8
Eco

Moim ulubieńcem jest Wolverine, a w filmie chętnie zobaczyłbym Havoka, Psylocke, Gambita (mimo iz nie przepadam za tym bubkiem). Marzy mi sie ekranizacja Pieśni egzekutora lub Planu wyniszczenia. Miałem nadzieję, że trzecia częśc będzie się głównie opierała na Dark Phoenix Saga ale trudno i tak pewnie będzie dobrze.

Eco

Pyro, na co wskazuje mój nick :D. A poza tym Rogue.