PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

świetny film. najlepszy z całej 3-ki. non-stop akcja i napięcie. dobry scenarusz. a najciekawsze jest drugie dno filmu. pewne analogie do rzeczywistości. ciekawe czy ktoś pomyślał o tym co ja... nie napisze o co chodzi. sami trochę pomyślcie... polecam

PS. i te włosy Jean... ;PPPPPPPPPPPP

ocenił(a) film na 7
tamboo

Ej, człowieku, nie uważasz że wystarczy raz wrzucić swoją wypowiedź?? !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noob... :/

zbyszekkieliszek

Pewnie tak uważa. Tylko że ostatnio serwer filmwebu się sypie.

zbyszekkieliszek

myślę że gdyby za 4 razem pojawiła się informacja błąd serwera to wypowiedz byłaby 666 razy albo wcale. pozdrawiam...

ocenił(a) film na 8
tamboo

sceny z Jean były dla mnie bardzo przejmujące, słusznie wykreowano ją w filmie na boginię. Ujęcia Jean z rozpadającym się domem (ach te włosy) oraz na tle pięknego zielonego lasu zapadną mi długo w pamięci i są dla mnie esencją tego filmu, to one dźwigają jego cięzar .
Analogie do odwiecznej walki żywiołów. Główni rywale wraz z swymi mocami przesunięci na dalszy plan, na pierwszym natomiast moc chaosu zniszczenia & moc tworzenia i poświecenia to głowne zalety 3 części filmu. Film polecam przede wszystkim tym ktorzy lubia oderwać się choć na chwilkę od rzeczywistości.

ocenił(a) film na 8
tamboo

sceny z Jean były dla mnie bardzo przejmujące, słusznie wykreowano ją w filmie na boginię. Ujęcia Jean z rozpadającym się domem (ach te włosy) oraz na tle pięknego zielonego lasu zapadną mi długo w pamięci i są dla mnie esencją tego filmu, to one dźwigają jego cięzar .
Analogie do odwiecznej walki żywiołów. Główni rywale wraz z swymi mocami przesunięci na dalszy plan, na pierwszym natomiast moc chaosu zniszczenia & moc tworzenia i poświecenia to głowne zalety 3 części filmu. Film polecam przede wszystkim tym ktorzy lubia oderwać się choć na chwilkę od rzeczywistości.

ocenił(a) film na 9
Morison

Co do tych pewnych analogii do rzeczytwistości, to jak pokazywali Magento jak przemawia z tej swojej siedziby, to mi się skojarzyło z bin ladenem...w tle coś jakby skały...A film dla mnie naprawdę zarąbisty!!