Cześć 2 jest najlepsza z całej trylogi.I ktoś kto troche zna sie na kinie przyzna mi racje:-)
Ja bym powiedział najlepszy film na podstawie komiksu jaki mogli kiedykolwiek nakręcić, po prostu 10/10 jeśli chodzi o tą produkcję.
X3 daje 9,5 ale nie ma takiej oceny więc też dałem 10, a X1 9/10.
Dla mnie wszystkie części są 10/10. To jest najlepsza seria filmowa jaką widziałem. Myślę że fani się ze mną zgodzą. Mam Rację?
ja zgodze sie z coxanderem co do dwojki ze jest najlepsza i wymiata pod kazdym wzgledem jak dla mnie, w porownaniu do trojki ma jakis klimat. wogole to jak dla mnie x-men 3 i spider-man 3 sa takie jakies za bardzo do komiksu zblizone. mam wrazenie ze zamiast tworzyc film chcieli odtworzyc rysunki z komiksu :p
Bo one po prostu powinny być zbliżone do komiksu bo są pisane na ich podstawie:)
X3 nie był taki zły, tyle że wpakowano w niego niepotrzebne sceny patosu amerykańskiego. Gdyby wyciąć te sceny a wydłużyć inne, myślę że byłby na poziomie części drugiej. Fabuła jako tako przecież jest, tylko że właśnie te sceny są za krótkie i akcja z tego powdu jest too fast.
x1 był moim zdaniem najlepsze... chociąz X2 tez nieżłe powiedzmy ze 1 potem 2 potem 3 ... pokolei co gorzej mam nadzieje ze 4 sie odbija;) itak obekże z chęcią