PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

X-men 4:):):)

ocenił(a) film na 7

Myślę a nawet jestem pewien, że jednak doczekamy się czwartej części X-men i na szczęście z tymi samymi aktorami:):)
Ogladnijcie to sobie i zobaczcie o czym mówi Halle podczas odbierania "People's Choice Awards 2007"
http://www.youtube.com/watch?v=BWu1EbVeAVQ&mode=related&search=

thomas_4

Powinna być 4 część i wszystko na to wskazuje. Dużo osób mówi że wiele rzeczy nie zostało wyjaśnionych m.in śmierć Cyclops'a itp. A zwłaszcza po końcowych literach - nie wiem czy zauważyliście - jest scena z pielęgniarką ktora przychodzi do pacjenta i okazuje się ze tym pacjentem jest PROFESOR XAVIER :). Wygląda więc na to że będzie 4 część. Pozdrawiam

sadek85

MAM doła bo zabrali mi Dark Pheonix dlaczego zawsze ktoś umiera !!! we wszystkich filmach !!! Niech se kręcą co chcą !!! Fajnie że nie jestem jedyną fanką x-men bo u mnie mówią że to syf przez wielkie S !!!!
No właśnie , a co do cyklopa !!! Czy można kogoś zabić przez pocałunek !!! Troche dziwne ale po obejżeniu x-men 3 tak to odebrałam !!! Scena z pielęgniarką ??????? W której części ???????

sadek85

MAM doła bo zabrali mi Dark Pheonix dlaczego zawsze ktoś umiera !!! we wszystkich filmach !!! Niech se kręcą co chcą !!! Fajnie że nie jestem jedyną fanką x-men bo u mnie mówią że to syf przez wielkie S !!!!
No właśnie , a co do cyklopa !!! Czy można kogoś zabić przez pocałunek !!! Troche dziwne ale po obejżeniu x-men 3 tak to odebrałam !!! Scena z pielęgniarką ??????? W której części ???????

sadek85

sadek85

sadek85

ocenił(a) film na 8
FallenPhoeniX

Poczytaj komiksy to się dowiesz ile razy Jean umierała, pielegniarka to Moira. Można zabić przez pocałunek, uderz w ślimaka z kimś chorym na...

sadek85

faktycznie po napisach jest takie...gdyby nie ty to bym nie zaowazyla:)
dzieki:*

ocenił(a) film na 8
thomas_4

Ten news jest sprzed 2 miesięcy, co Halle nawoływała fanów X-Men by słali listy do wytwórni z prośbą o nakręcenie X-Men 4.
Napewno nakręcą, dla kasy zrobią wszystko. Jest jeszcze wiele postaci i wątków do pokazania.

ocenił(a) film na 8
deamon82

Wchodźcie tutaj, piszcie i głosujcie:
http://www.petitiononline.com/xmen456/petition.html

ocenił(a) film na 8
deamon82

Ja tam się zajebiście cieszę że będzie 4 część tylko żeby pokazali trochę więcej wątków z nowymi postaciami np. Shadow Cat i Colossusem. I żeby była nowa walka między Ice MAnem i pyro i żeby wyglądała zajebiście!!!!!!!!!!!!!!!