PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

W pełnej obsadzie można przeczytać, że w filmie występują:

Stan Lee (I): Mężczyzna który podlewa trawnik i spotyka Jean Grey

Richard Hoggard: Dominic Petros / Avalanche

Mercedes Scelba-Shorte: M

Chelah Horsdal: Matka Mercedes

Może mi ktoś powiedzieć w których momentach, bo ja w filmie ich nie spostrzegłem. A może poprostu coś przeoczyłem

ocenił(a) film na 7
DraLifer

Stan Lee podlewał trawę na początku filmu,kiedy Xavier i Magneto przyjechali spotkać się z rodzicami Jean.Było go widać przez kilka ładnych sekund

ocenił(a) film na 4
DraLifer

Stan Lee był w pierwszej scenie. w której Profesor idzie z Magneto do domu młodej Jeane a co do innych postaci to niemogłem ich dostrzec, jeszcze nie wiedziałem Omegi Reda w filmie czy Emmy Frost lub Psylocke

ocenił(a) film na 8
Marvel13

Stan Lee to ten kosiarką na początku filmu.

Psylocke to ta z filetowymi włosami co się wyłoniła z cienia.

Avalanche'a widać tylko przez sekundę,kiedy stoją na wzgórzu w lesie i Magneto przemawia,Avalanche to ten z długimi włosami co stoi za Quillem.

Reszta nie występowała w tym filmie,ile razy mam powtarzać,że ktoś odpowiedzialny za ta stronkę z obsadą na filmwebie drapie się po dupie zamiast ja uaktualnić od października

ocenił(a) film na 9
deamon82

Stan Lee nie był z kosiarką, tylko z wężem ogrodowym, co woda z niego do góry leciała. I tym samym kontynuuje on tradycję pojawiania sie w filmach Marvela. W spider-manie pamietam, że był gdy Goblin po ra zpierwszy zaatakował ludzi to przez sekunde go było widac. W Hulku chyba był jakims ochroniarzem z tego co kojarze...

ocenił(a) film na 4
Kristofer

Nietylko był także w Fanastycznej Czwórce,Daredevilu,X-Menie pierwszej części a co do X2 to niedostrzegłem jego postaci choć prawdopodobnie był też :)