kilka wpadek, ale efekty specjalne, a zwłaszcza ostatnia scena walki mutantów wszystko rekompenasują:)
Czy wy naprawde wszyscy musicie tak sie starać, żeby być zauważonymi i zakładać nowe tematy jakich jest tu już z 50...
I żeby jeszcze napisać chociaż pare zdań...
Ktoś mi może powie co jest takiego niesamowitego w tym zdaniu, że zasługuje na nowy temat? Boże jakbym był moderem to by płonęły stosy, aż ognista łuna rozświetlałaby nocne niebo...
Synku, gdyby nie ja to nikt nie zadałby sobie najmniejszego tródu, żeby odpisać na twój pożałowania godny topic, bo są ciekawsze i milion razy lepiej rozwiniete topici tyczące się oceny i jakości filmu.
A zamiast sie podniecać wbij se do łba, że zasmiecasz forum takimi gównianymi tematami.
Czy naprawde sądzisz, że twoja wypowiedź wnosi cokolwiek do tematu?
Czy zadałeś sobie chociaż trud przeczytania jakiegokolwiek innego topicu?
Dziecko neostrady.
a czy myślisz że mi zalezy żeby ktoś odpisał? założyłem topik żeby wyrażić swoją opinie o filmie, a teraz spadaj
a ty jestes taki mądry? Albo napisz cos o filmie(chociaz watpie zebys go ogladał, chyba za dużo trUdu a nie Tródu)albo zegnamy.
po 1: to, że zasmiecam forum nowym topikiem, to rzeczywiście bardzo straszne, podaj to od razu do gazety albo lepiej na policję. Od tego zaśmiecania forum powinny mmnie dręczyć takie wurzuty sumienia, że spać po nocach się nie da, co? :/
po 2: jak zgadłeś że mam Neostradę? :D
tę stronkę znam od dawna.
ale zapominasz o jednej rzeczy: dziecko neostrady to jest stan umysłu a nie uzytykownik Neostrady.
Ja cały czas mówie o twoim stanie umysłu, a wnoszę po twoim dzisiejszym temacie a nastempnie obronę swojego prawa do spamowania.
Negative gdzie sie nie pojawisz od razu komus jezdzisz :P heh ; ale przyznam ze nie wiem po co ciagle ktos robi nowy temat by i tak napisac to samo co inni wczesniej. Mogles przeciez macku w innym poscie sie wpisac co ci sie podobalo a co nie bo takie wchodzenie na wszystkie tematy i szukanie czegos nowego jest strasznie nudne musze przyznac, no ale trudno. Proponuje byscie przestali sie wyzywac i wypowiadali sie na temat filmu przede wszystkiem. no to tyle pozdrawiam
Bo ja sie robie nerwowy na starość, ale powiedzcie mi, jak nie pojechać kolesiowi, który zjechał film dając mu 1/10, a niwet nie widział poprzednich częsci, albo kolesiowi sie film nie podobał, bo uważa, że magneto zamiast przenosić most to powinian przenieść wszystkich ciągnąc ich za kolczyki (a moim zdaniem to najlepiej za plomby bo zdaje sie, że te stare zawierały metal), albo kolesiowi co by chciał, żeby juggernaut miał magiczny klejnot z kosmosu jak w komiksie... No litości... A pozatym większości nie jade, tylko kulturalnie tłumacze gdzie zbłądzili ;P
no wiem to bylo glupie z tymi kolczykami jak gdzies tam czytalem ;p ja tam niedoszukuje sie w kazdej scenie czegos beznadziejnego tylko oglolnie jestem rozczarowany caloscia i zapowiadalo sie lepiej :(
No tu bym się nie zgodził, bo Xmen jest w czołówce obok Constantine'a i Batmana Beggining imho :)
A od oglądania klejnotów to są filmy z Rocco :P
Buuuu!! Jak czytam komentarze tych co to się domagają tych klejnotów i ognistych ptaków to wokół mnie pojawia się ognisty ptak i robię rozpierduche w promieniu 10 km. Normalnie dostaje szału!!
X-Men jest najlepszą adaptacją
P.S.
jak wam się nie widzi ten film to
zapraszam wszystkikich powyżej 18-stki na imprę :P, najlepiej dziewczyny zawiedzione innymi ptakami,
zrobię striptiz i zobaczycie jak wyglądają pożądne klejnoty i ognisty ptak
Buehehehehehehehehe, niemiętko, LOL :D
Możnaby w sumie przynajmniej założyć jakiś specjalny wątek z linkiem do jakichś klejnotów i ognistego ptaka, do którego możnaby odsyłać wszystkich zawiedzionych brakiem tych elementów w X3 :)
a teraz sam zasmiecasz topik pierdołami o klejnotach :/ jak chce ci sie gadac o striptizie i fiutach to idź na forum o sexie a nie piszesz tu, na forum o filmach :/
najpierw coś mi wytykasz a potem sam tak samo robisz :/
Wiedzisz gościu, gdybyś czytał forum, to wiedziałbyś, że moja wypowiedź tyczy się jaknajbardziej filmu, ale żeś ham i prostak, to nie wiesz i sie rzucasz, że niby offtopic... Heh... dziecko nieostrady...
Naprawde poczytaj troche to forum zanim coś powiesz...
a co ma wspolnego X-men ze striptizem i klejnotami??????
a może to Ty jestes dzieckiem neostrady.....