Jak ja ogladalem, poza mna tylko dwie osoby z sali przetrwaly napisy zeby zobaczyc koncowke.
A sam film? POczatek fajny, jak Age of Apocalypse wyglada. Potem juz robi sie mniej ciekawie. Feniks to nie Feniks, znowu mamy Magneto [jakby nie bylo innych przeciwnikow X-men]. Szkoda jednak, ze to nie Whedon rezyserowal
SPOILER!!!
]
]
]
]
]
Tak, krociotka scenka na wyspie Muir. Moira cos tam sobie romi i nagle slyszy glos Xaviera w glowie. Pyta "Charles?" i film sie konczy.
Też SPOILER!!!
]
]
]
]
]
]
]
Tego faceta Xavier pokazywał dzieciakom w czasie lekcji gdzieś na początku filmu - i rozważał teoretyczną możliwość przeniesienia czyjejś osobowości w taką powłokę.
Przeczekałam napisy uprzedzona przez zorientowanego kumpla i nie żałuję... Furteczkę sobie zostawili, na wypadek, gdyby jednak, kiedyś, ten X4 miał powstać... Jak to ktoś napisał na innym forum - FOX nie zarzyna kur znoszących złote jajka. Kto wie? Tylko powinni się spieszyć - aktorzy JUŻ im się starzeją.
Ale film mi się podobał, zwłaszcza Jean/Phoenix.
film trzeba przyznac ze nienajgorszy:) fabulka mi sie nawet podobala, a napisow nie przeczekalam, mi sie tylko nie podobał wątek z Wolverin'em i Jean..wsumie Logan wszystko sprowokował i jak zwykle skończył bohatersko...ehhh:) miłe dla oka:)
Wprawdzie to nie całkiem na t e n temat, ale...Mnie się szczególnie spodobało, że Phoenix przy końcu filmu tak elegancko oszczędziła strategiczny element stroju Wolvika - to bardzo po amerykańsku, nie sądzicie? Dozwolone od lat 12-tu?
matkooo o tym samym sobie pomyśłałam jak oglądałam ten moment! :DD "a czemu mu spodnie się nie rozpłynęły?" hehehe niezłe to było... naprawdę. ale film cudowny!!! ale bardzo zaluję bo nie doczekałam do końca napisów ehhh... ale chociaż dzięki wam wiem co się tam wydarzyło :D
http://www.youtube.com/watch?v=bogAgn0rslU&search=xmen%203%20ending [www.youtube.com/watch?v...]
Czy mi sie wydaje czy Xawier leży w swojej postaci tzn wyglada tak jak wyglądał nie jest w obcym ciele??
Czy mi sie wydaje czy Xawier leży w swojej postaci tzn wyglada tak jak wyglądał nie jest w obcym ciele??
ten jest dobry:
http://www.youtube.com/watch?v=Nb9NFkhqoTI&search=x-men [www.youtube.com/watch?v...]
a patrzyliście uważnie na napisy?? Ja wychwyciłem ok 5 polskich nazwisk. Ale co mnie najbardziej rozwaliło to funkcje niektórych osób...np. Hugh Jackman's hair stylist, Halle Berry's hait stylist..cóz, im większa sława tym lepsza obsługa :P