Kurde kjestem zły!!!! Pozbawili mocy moja ulubiona postac magneto oraz mystique profesor nie zyje jean nie zyje cyklop nie zyje to o czym beda krecic nastepne czesci?? Troche za duzo watkow poruszyli w tym filmie i duzo nie wyjasnili. dziwi mnie ze tak poprostu pozabijali wiekszosc tak waznych postaci. w nastepnej czesci pewnie znowu beda jakies magiczne wskrzeszenia. poza tym co z watkiem tego lekarstwa tak po prostu przestali je produkowac i wszystko ok?? uwazam poza tym ze troche tez przegieli z tym wszystkim golden gate itp. moc jean tez mocno przegieta. zreszta zginela juz po raz drugi. poza tym film mi sie podobal zreszta wszystkie czesci byly dobre jest to chyba jedyny film gdzie podoba mi sie taka ilosc efektow a i jeszcze jeden duzy minus dlaczego nie ma kurta wagnera zupelnie jak by nie istnial troche szkoda w dwojce mial pelno fajnych akcji no coz to by bylo na tyle troche bez ladu i skladu ale wlasnie taki rozpieprz mam teraz w glowie pozdro 4 all
No coz ogladales 2 wiec powinenes wiedziec ze Jean nie zginela. Magneto na koncu filmu odzyskiwal moc [przy grze w szachy] wiec mozna spekulowac ze mistique tez odzyska moc, smierc cyklopa wcale nie jest pewna [na ten temat jest duzo postow na forum-poszukaj] Nie wiem czy ogladales do konca ale po napisach jest jeszcze jedna scena sugerujaca ze Xawier zyje[przeniusl umysl do innego czlowieka]. podsumowujac w filmie pewna smierc [wedlu mnie jest tylko smierc Jean] co do mocy popytaj sie ludzi ktorzy czytali komiksy [ja nie jestem w te klocki dobry] ale czytalem ze moc Jean/Phoenix byla ogromna, a jesli chodzi o Ten golden Gate to moc Magneto ( to tez juz bylo poruszane na forum) w komiksach mogla poruszac podobno calym polem magnetycznym ziemi. A co do leku w filmie byla mowa ze jeszcze nie moga uzyskac sami tego genu ktory umozliwia "leczenie" z mutacji dlatego trzymali tego dzieciaka w laboratorium. Co do kurta masz absolutna racje mi tez sie podobal jego wjazd do bialego domu i wogole.
Taka wskazowka ja jak obejrzalem pierwszy raz ten film nie zabardzo kapowalem w niektorych momentach ale za drugim razem bylo wszystko ok i jeszcze bardziej podobal mi sie ten film!! Teraz tylko czekam na wydanie DvD
Pozdro!!=]
mrbungle -) kolejny świeżak który nie widział zakończenia, nie czytał komiksów i nie wyciągnął wniosków po obejrzeniu X3, wchodzi i pieprzy smuty na poziomie 10-latka. Rusz głową i poszperaj trochę,a nie wypisujesz takie pierdoły.
Fakt koncowki nie widzialem bo wersja jaka sciagnolem konczy sie zaraz przy rozoczeciu napisow. Przyznaje sie takze ze nie czytalem komiksow z xmenami troche wciagalem kreskowki w tv. ale fakt jest ze poprzednie czesci straszliwie mi sie podobaly. ta z reszta tez !! przed sek obejrzalem koncowke z magneto i fakt moc mu wraca wczesniej tego nie zauwazylem. ale mimo wszystko troche za duzo watkow naraz ale jak mowie film mi sie podobal i mam nadzieje ze beda dalsze czesci pozdro