PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

parę razy natknąłem się na wypowiedzi użytkowników, którzy twierdzą że po napisach jest jakaś dodatkowa scena. ja tam nic nie znalazłem, ani w PL wersji, ani w oryginalnej. czy więc ktoś może mi powiedzieć, co to była za scena?

ocenił(a) film na 8

Xavier obudził się w ciele mężczyzny leżącego w szpitalu u Moiry MacTaggert na Wyspie Muir

użytkownik usunięty
deamon82

a masz może jakiegoś linka, by to zobaczyć? bo bardzo chciałbym zobaczyć.

ocenił(a) film na 8

http://pl.youtube.com/watch?v=WhsAxVIwFDQ&feature=related

ocenił(a) film na 8
deamon82

tu lepsza jakość:
http://pl.youtube.com/watch?v=FoNKnywTUcg&feature=related

użytkownik usunięty
deamon82

super. wielkie dzięki;)

ocenił(a) film na 8

To jego brat bliźniak, więc Patrick Stewart będzie pewnie w X-Men 4:)

tom_1984

hmm.. w sumie w komiksowej wersji jego bratem obdarzonym magiczną mocą przez jakis kamień Cyttorak (nie był mutantem) był Juggernaut (Cain Marko). Ale może ta nieścisłość wyjdzie jakoś na dobrą drogę..

Opis Marvela:
Cain Marko dorastał wraz ze swym bratem przyrodnim Charlesem po tym jak jego ojciec poślubił Sharon Xavier (prawdopodobnie dla pieniędzy lub czuł się winny śmierci jej pierwszego męża, Briana). Znęcał się on nad Charlie'm, ponieważ ojciec okazywał mu więcej uczuć. Za to Kurt potajemnie bił swego syna. Charles mimowolnie, nie mając kontroli na swymi budzącymi się zdolnościami telepatycznymi, wchodził do umysłu Caina i odczuwał jego ból.

Wiele lat później obaj, już jako dorośli mężczyźni, zostali powołani do wojska i wysłani do Koreii. Tam pewnego razu przypadkowo natknęli się na świątynię w środku dżungli. Cain wiedziony ciekawością i chciwością wszedł do środka i znalazł czerwony klejnot. Kamień okazał się być Karmazynowym Klejnotem Cyttorak, który zamienił swego znalazcę w nadludzką istotę, Juggernauta.

ocenił(a) film na 10
freeze84

Hmm... Ciekawe :). Zawsze chciałem wiedzieć skąd ON się wziął, nawet nie wiedziałem, że jest jego bratem :D. Zresztą w każdej serii pokazywali chyba nieco inną historię (kreskówki, komiksy, filmy). Dzięki!