że Hugh Jackman jest gwiazdą a rudą gra jakaś babka której nikt nie zna :/
A "Ruda" to nie przypadkiem Anna Paquin ? Naogladalem sie ostatnio "Czystej Krwi" i wyglada bardzo podobnie...
Polecam obejrzeć film z rudą w jednej z głównych ról pt.'Czarna Dziura' hehe jeden z najgorszych filmów jakie oglądałem i chyba jedna z największych padlin w historii kina za to Hugh Jackman to klasa sama w sobie!
Anna Paquin ma już Oscara na koncie, więc nie może być taka najgorsza;) No chyba, że tamta Oscarowa rola to wyjątek. Od Hugh zagrała zdecydowanie gorzej.
mym zdaniem Wolverina , było jakby za dużo ... chyba film by nie ucierpiał , gdyby były dłuższe ujęcia ( i pokazywanie mocy) innych x-menów ...
co do Anny , to fakt , dziewczyna niestety nie pokazała swych umiejętności ( a wydaje mi się , że można ją zaliczyć do tych mocniejszych )
Dla mnie najlepsza część. Może dlatego... że właśnie Wolverina było najwięcej? Choć oczywiście do ideału daleko.
Hugh moim zdaniem jest o wiele lepszy dlatego też jest taki popularny, ale jeśli chodzi o Annę Raquin, to wcale ona nie jest taka zła :) Nie jest lepsza od Hugh'a (moim zdaniem), ale złą aktorką też nie jest.. zresztą Rogue w tej części zbytnio dużego znaczenia nie miała.. a Wolverine owszem :)