PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

kompletnie mi się nie podobał ten film :/ w porównaniu z dwoma pierwszymi, to była po prostu nędza :/ rozwleczona fabuła, przegadany, mało akcji, patos i takie tam inne... może po prostu spodziewałam się niewiadomo czego, ale zawiodłam się na całej linii...

ocenił(a) film na 8
anonimek_13

No skoro spodziewałeś się niewiadomo czego to faktycznie możesz czuć się rozczarowany....ja dostałem doskonałą dawkę emocji i prezyjemny film który w niczym nie odbiega od poprzednich części ( nie twierdzę że nie jest w innym klimacie)...Jeśli jest się miłośnikiem komiksu to pewne patetyczne sceny nie działają żle bo sam komiks taki jest.III częśc zamyka zgrabnie zapoczątkowane wątki (choć nie wszystkie) i pozostawia otwarte drzwi do ewentualnych kontynuacji(choć osobiście wolałbym aby poprzestali9 na tej trylogii)...nigdy nie da się zadowolić wszystkich...a szkoda:-)

Draven_81

no cóż, rzeczywiście nie jestem fanką komiksu, być może i on jest patetyczny, ale po prostu nie odpowiadał mi ten klimat, te długie rozmowy, niekończące się przygotowania do walki... najlepsza dla mnie była ostatnia scena z Magneto :-)

Vitani_2

o jejku, przepraszam, napisałam odpowiedź z drugiego konta :P

Vitani_2

Czyli jak dobrze rozumię to nie jesteś już anonimek ;)

ocenił(a) film na 8
van_Gregorian

długie rozmowy, niekończące się przygotowania do walki ?
walk było więcej niż w poprzednich częściach iciągle akcja,gdzie ty masz ta gadaninę