Ech, do dal facetó:
1. Wolverine (nie wiem, co mi sie w nim podoba :)
2. gambit (jest po prostu bajer)
3. Niketóre wcielenia Nightcravlera i Collosusa (każdy kto czytał Ultimate x wie, że zajał pierwsze miejce w rankingu 'najseksowniejszy mutant siata ;))))
a z lasek to:
1. Rouge/Emma Frost
2. psylocke
3. Mystique/Marrow (nie wiem, co mi sie w niej podoba, ale jest fajna...chociaż taki babochłop czasami...:)
pozrowionka, ludzie....
Faceci:
- Wolverine ;)
- Nightcrawler ale ten z kreskówki... filmowy jest jakiś inny :)
Kobiety:
- Mimo że w nich nie gustuje to wybieram Storm :)
- Mystique i Rogue też są niezłe :)
Oczywiście Ororo jest najladniesza i najseksowniejsza...fajnie wygląda zwłaszcza w X3.
ja to szaleję za Wolverinem :D to pewnie te jego szpony tak na mnie działają zniewalająco :)
ej zjeby czasem mysle ze jestescie homo skoro facet mowi ze np taki wolverine jest sexowny i mu sie podoba to co to znaczy GEJ
No dokładnie, bo mi to się podoba Psylocke,a z tych filmowych to Storm (Halle Berry), mniami.
A mi się podobają Psylocke i Callisto. Obydwie są seksowne. I co? Lesbijką jestem? A zresztą już mi się przypomniało kim jestem według Ciebie:
"Cytuje:Narazie Słoneczko. William ten cytat oznacza ze albo jestes gejem albo baba ktora nie odroznia swojej plci."
Cokolwiek to znaczy.
a czemu shadowcat nie moze by , znaczy niewiem jak wersja filmowa bo jej nie kojarze w filmie...
no dobra Williama, ale jesteś gejem czy lesbą? wyglądasz jak chłopak a piszesz jak dziewczyna, no i to imię takie niby damskie ale przerobione z męskiego
Gambit, oczywiście.
Ewentualnie Wolverine i Bishop. Co do tego ostatniego - mam sentyment do Murzynów ;)
Powiedz mi, czy jestes jakims kurde nazista/ masz cos do gejów i lesbijek? Zrobili ci coś????Typowa polska neitolerancja. Eh, w jakim ja kraju żyję, a nawijasem to jestem bi ;) no spalcie meni an stosie, faszysci!!!!
To forum o X-Men,a nie rozmówki o gejach i lesbach.
PS
Najpierw dowiedz się znaczenia tych słów,a później ich używaj. Nie jestem,ani nazistą,ani faszystą. Ja nie toleruje homoseksualizmu. Niech nie okazują publicznie swoich uczuć, nie chcę by moje dzieci w przyszłości na to patrzyły. Tacy ludzie nie powinni dostawać prawa opieki nad dzieckiem oraz zawodów typu nauczyciel.
Rany... Nie jestem ani gejem ani lesbijką. Jestem dziewczyną, a na zdjęciu jest po prostu aktor. Niezwykłe jak na filmweb, co nie? Zauważ, że moja wypowiedź nawiązywała do tego co mądrego napisał nasedo. Dyskutować o gejach i lesbijkach... tylko nie to, tylko nie tutaj... chyba już każdy ten temat wałkował i ma jakieś tam zdanie, którego inny łepek z forum i tak nie jest w stanie zmienić, nawet jeśli bardzo by chciał... no bo czemu niby gej nie może być nauczycielem?! Dobra, mniejsza o to...
A jeszcze o Shadowcat...
Nie mówię, że ona nie może być, tylko po prostu się zdziwiłam, bo nigdy nie postrzegałam jej jako postaci seksownej. Ładna, jasne, zresztą jak prawie każda kobieta w komiksach:)
Valkyrie, widzę, że tutaj nie tylko ja miałam doświdczenia z Murzynem:) Ale mi się podoba ten wysoki z Nasha Bidgesa:)
A mnie Denzel Washington :)
A wracając do tematu najseksowniejszych mutantów to oczywiście że Gambit! A z kobiet, choć także w nich nie gustuję, to Rogue i Storm.
A kto według Was jest najmniej seksowny? Bo dla mnie Cyklop, zawsze jakiś taki nijaki mi się wydawał :/
Och, tak. Cyklop to porażka, ale najmniej seksowny jest chyba Xavier... A z kobiet... może Jane... Fakt, piękna z niej kobieta, ale jak dla mnie straszna nudziara i ciepłe kluchy. Pewnie dlatego tak się kochają z Cyklopem.
Rzeczywiście lepiej się dobrać nie mogli...Tylko ja nie wiem, co Wolverine w niej widzi :/
Mi się wydaje, że ona w pewien sposób mu imponuje tą swoją dobrocią i miłosierdziem... a po za tym... może lubi rude? :))
z tego, co wiem, zakochał się w niej, bo mu przypominała jego ukochana z dawnych lat czy jakoiś tak... pozdro
Wolverine zna ją także od innej strony...Tej mniej kluchowatej, a bardziej hm...walecznej.
Dla mnie najprzystojnieszy czy tez najseksowniejszy jest Wolverine.. z bab oczywiście Rogue, chociaż nie jestem lesbijką;)
( a swoja drogą jeżeli czasami faceci proszą mnie, co mnie strasznie zdiwiło, o wyrażenie opini na temat urody innych pań to czy można w tym momencie wogóle gadac o homoseksualiźmie??)
Czyżby nikt nie podał Magneta? Przecież w komiksie jest całkiem, całkiem. Silny, umięśniony, wysoki, zły - ale niektórym takcy odpowiadają ;). Do tego bardzo samotny, kobieta by mu się przydała...
no ten Magneto taki stary troche i niesciągał hełmu czesto nieszło mu sie przyjrzec :P , moze dlatego niema fanek
Mnie tam Magneto nie podnieca:) Nawet kiedy hmm... "stał się" młody. Za dużo filozofuje, z Xavierowym oblechem mi się kojarzy:D
A może Apocalipse? Też jest silny, umięśniony, wysoki, zły:P
a ja Wam powiem
(narazie iopieram sie na filmie)
-Wolwerin - Logan,
-Mistique
-NightCrawler
-Storm
dobra nie pamietam juz ;] hehe a ogladalam X2 I X1 milion razy ;)(:
A Teraz kreskówka (NAJLEPSZA)
-Nightcrawler [Kurt Wagner] jest po prostun słodki hehe ;][:
-Shadowcat [Kitty Pryde]
-Boom Boom [Tabitha Smith]
-Rogue
-Mistique (ta jej zmiana nie wyszla na dobre, chyba że fryzura ;)(:)
No i jeszcze by sie znalazlo spoooro ale nie lubie Jean Grey po prostu NIEEEE i jeszcze jedno ten Gambit czy jak temu burakowi tam....JEST BLEEE nie wiem czemu sie nim tak zachwycacieee tylko mnie nie linczujcie za to, jak juz to powiedzcie niby co jest w nim takiego;]
A Kurt Wagner jest za to takkkki SZŁODKI (lol2) i Kocchhanyyyy ;D(:
Ale znasz oryginalnego Gambita czy tego z Ewolucji? W każdym razie Remy jest: przystojny, zabawny, szarmancki... to taki typ mężczyzny, który potrafi sprawić, że czujesz się najpiękniejszą kobietą świata. Dobry raczej na romans, nie stały związek... chcociaż niektóre panie mogą się nie zgodzić;)
beznadziejna to z pewnością jesteś Ty, a moge pisać co tylko chce.
Ale chyba nie przeczytalaś mojej wypowiedzi od początku do końca skoro (chyba) no wiesz jak byś przeczytalą to byś wiedziala, i ciekawe czy kiedykolwiek oglądałaś tą "beznadziejną bajeczke"? I jeżeli sie 'brzydzisz' bajkami i udajesz dorosla (może jestes, a jesli tak to nie powinnas ogladac bajek) to wlasnie ich NIE OGLĄDAJ!!