czy wie ktoś moze gdzie mogłabym kupić(choć nie ejstem tego pewna) plakatyz filmu X-Men 3 a w szczególności z Pyro?
Lubie tego x-mena ale nigdzie nie moge znaleźć plakatów, ktore można kupić w Polsce. Widziałam już wiele z USA a nawet z jego autografami za 3 dolary ale co z tego jak za przesyłkę zapłaci się ok. 200 zł...
hmm... http://eplakaty.pl/index.php [eplakaty.pl/index.php] tu byl jeden plakat z wolverinem wiecej nnie znalazlem
Plakaty z tego, jak i innych filmów można dostać za darmo w każdym multikinie (a przynajmniej w krakowskim napewno). W chwili zejścia danego filmu z ekranów wystawiają plakaty do rozdania. Wystarczy się spytać.
no key to wiem ale ja mieszkam w Gorzowie na zadupiu, a tu nie ma multikina ledwo sa dwa stare, gdzie nawet x-menów nie grali a ja nie widziałam tego filmu...
żałuje, choć to juz wiedziałam.
spytałam sie baby w obu kinach czy będą x-meni a ona mi powiedziała:
"nigdy o takim czymś nie słyszałam."
no zatkało mnie ale co zrobić... a do Szczecina, gdzie najbliżej jest multikino dojechac nie mam jak :\
w Polsce nie ma takich plakatów jak zagranicą z poszczególnymi bohaterami, tutaj X3 nie był tak promowany, są tylko 3 rodzaje grupowych plakatów, mieszkam w Wawie,więc w innyc miejscowościach pewnie jest jeszcze gorzej, nie kupisz plakatu Pyro ani nie dostaniesz,przynajmniej nie w Polsce
Ja mam jeszcze ciekawiej... poprosiłem o pozostawienie jednej sztuki po zakończeniu seansów. Minął miesiąc grania, przychodzę, pytam i co się okazało? Ze nie ma. Jak to nie ma!? Przecież poprosiłem o odstawienie dla mnie! Zresztą jak premiera była to dostali ich od ch**a i jeszcze trochę, wiem bo widziałem paczki z nimi na podłodze w pokoju całego tego kierownictwa! Teraz wracam do swego rodzinnego miasta i tam zapytam bo też grali ale to było 2 tyg. temu więc boję się że gimnazjum mnie ubiegło... już tak kiedyś miałem.
A co do plakatów z Pyro, to takie rzeczy często idą na reklamę jako bannery. Tak samo było z AVP. W bardzo limitowanej serii. Szczerze mówiąc masz większe szanse by zamówić je z zaganicy http://www.allposters.com/ [www.allposters.com/] niz dostać w kraju.
Ja mam taką małą prośbę... może ktoś wreszcie naprawi ten */^#@%?
serwer by można było dodać odpowiedź a nie podziwiać biała stronę!?