PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

własnie wczoraj byłem na przedpremierowym pokazie x- men ostatni bastion i niestety porazka. ta cześć jest co prawda najmroczniejsza a le usmiercanie kilgorka głównych bohaterów to już chyba przesada (nijak ma sie do komiksu). niestety nowy reżyser (bratt rattner) powinien nakręcać sobie dalej kolejne któreś tam części godzin szczytu a nie brać sie za tego typu filmy. mam nadzieję że jeżeli ma powsttać kolejna część to znowu reżyserem będzie bryan singer.

ocenił(a) film na 7
ireneuszj

A co jest nie tak że film jest porażką?? Jakieś przykłady?? A kto ginie z głównych bohaterów?? Zdradz trochę więcej.

ireneuszj

Gdzie byles na tym przedpremierowym pokazie ? Chyba raczej u nas w PL jeszcze takego nie było ;/

ocenił(a) film na 8
Alf_

przedpremierowy pokaz jest jutro,więc nie wyjeżdżaj z takimi ściemami,no chyba że w Meksyku mieszkasz

deamon82

Porażka to od jakiegoś czasu jest dodawanie postów na filmwebie. Aha i jeszcze jedno - zaśmiecanie mojej skrzynki pocztowej po kilka razy wiiadomością o tym samym poście. Pewnie nie tylko mi.

deamon82

pokaz był 22 maja w kinie atlantic w warszawie mistrzu

Alf_

a był w poniedziałek w warszawie w kinie atlantic.

ocenił(a) film na 8
Alf_

niektorzy mają te szczęcie i mogą nawet przed przedpremierą obejrzeć filmy, a są nimi pracownicy kin z operatorki, robią to na przegladach technicznych ;P. Więc wcale nie trzeba do meksyku jechać ani nawet oglądać beznadziejnej kopii na kompie.

ocenił(a) film na 8
Morison

trzeba ściągnąć tą beznadziejną kopię z internetu :) bo nie odlożyłem tyle chajsu żeby jeszcze raz się wybrać do kina,a warto żeby zauważyć wszystko,tak jak np. ruch pionka szachowego

ireneuszj

musze przyznac ze sie z panem zgadzam wedlug mnie i tu podkreslam ze wedlug mnie najgorsza z czesci po prostu braki w scenariuszu nadrabiali smierciami bohaterow.

lukasztonie

co prawda to prawda. jestem wielkim fanem adaptacji komiksów i wogóle kina sci-fi i fantasy. 2 pierwsze części x-men sa super. niestety nowa chociaż chyba najmroczniejsza to niestety jest najgorsza. z tego co czytałem ma to być "podobna" ostatnia część serii. maja nakręcić film o wolverinie który będzie prequelem x-menów. mam nadzije że nakręci to bryan singer który zrobił 2 pierwsze cząści x-men