PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

pytanko

ocenił(a) film na 10

Przepraszam że przerywm waszą konwersacje na temat 3 części ale mam pytanie czy będzie 4 cześć? A jeśli tak to może ktoś wszechwiedzący wie co bedzie z Rudą( wystapi w 4 i czy odzyska moc?)

ocenił(a) film na 7
moma

Ma powstać 4 część - ale na razie to tylko plotki. Trzeba będzie troche poczekać. Zapraszam na mój blog. JKest kilka tematów o X-menach. Komentujcie.

ocenił(a) film na 7
Hidan

tez jestem ciekaw czy bedzie 4 częsć niby zakończenie trylogi , a gdzie niegdzie piszą że w 4 napewno bedzie Gambit :D ( dzięki ze sie dowiedziałęm ze Rouge staci moc ;/ jeszcze nie oglądałem a ty mi tu nie wyspojlerowałes)

ocenił(a) film na 8
ZlyCzarny

4 część będzie to jest pewne,ale o czym to jeszcze niewiadomo,dopiero co premiera 3 była.Początkowym zamysłem było nakręcenie około 10 części,więc najbliższe 20 lat wszystko pokaże :P Z tym Gambitem to zawsze mówią,że będzie w następnej części,nic pewnego.

moma

Będzie 4 część i podobno będzie najlepsza. W czwórce będzie Captain Planet i potwór pompujący budyń. Kapitan Planeta to największy superheros ze wszystkich X-menów. Wystąpi też Sly ale nie wiem kogo zagra. Odzyska moc i zatańczy na golasa tak przynajmniej mówił producent i scenarzysta X-mena.

ocenił(a) film na 8
puritas_pu

Hehehehheehhe ;D dobreeeee! Kurde troll z Ciebie, ale teksty masz niezłe ;)

ocenił(a) film na 6
freitag20

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=31189 [www.stopklatka.pl/wydar...] to raczej nie jest pewne ale zawsze coś. Myśle ze zrobią następną część bo film może byś największym hitem tego roku w USA a poza stanami też bedzie nieźle, a poza tym film się spodobał więc 4 zrobi najprawdopodobniej ten sam reżyser.