PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

co o tym myslicie? chyba by psaowal nawet...

ginger

o kurczę... mi wogle nie pasuje... gambit ma byc po prostu... inny :/

ginger

ostatecznie przy nadmiernej charakteryzacji....ale faktycznie obecnie brakuje aktorów slawnych ktorzy by przyciagneli odpowiednia liczbe widzow a mysle ze on to raczej potrafi i wlasnie ze wzgledu na to by go wzieli

ocenił(a) film na 5
ginger

STANOWCZO PROTESTUJĘ!!!!!!!!!!!
GAMBIT TO FACET, A BLOOM TO KOLEJNY ETAP BYCIA GEJEM... ON JEST Z INNEJ PLANETY... MA BYĆ TOM HARDY I BASTA!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

ginger

Och błagam... Czy to musi znowu być jakiś lalowaty chłoptaś z boybandu, albo okładki BRAVO girl? Gambit był dorosłym mężczyzną o cynicznych nieco poglądach i ironicznym dystansie do świata, jak jakiś gołowąs mógłby to wiarygodnie zagrać? Poproszę o inne propozycje... byle rozsądne!

ginger

O nieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Gambit nie był przecież DUPKIEM!!! Lubię bishonenów, ale Bloom to dla mnie już stadium, jakie z trudem toleruję (określiłabym je tak: ciota). A może rolę Lobo mu zaproponować? Proszę bez takich głupich pomysłów!!!

732476

to już chyba lepiej żeby Gambita nie było w ogóle...

ocenił(a) film na 4
superhero

absolutnie nie!! bloom makabrycznie wygądałby w tej roli!! w goóle nie pasuje do Gambita. czekamy na kogoś normalnego....

ginger

on kompletnie do tej roli by nie pasował ;p ja osobiście [ekheeem] proponuje Depp'a. Czlowiek ma talent, urodę i taką smykałke do tego typu ról ;))

ocenił(a) film na 4
Sate

hmm... depp. myślę, że to całkiem niezły pomysł :) pozdro

Tettleyka

zgadzam sie.. deep byl by swietny do tej roli :)