PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147634
5,6 42 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

why!!O_o

ocenił(a) film na 5

ok nie będę spolerować... ALE WHY??!! no co to ma być??!! bez kluczowych postaci nie będzie przecież kolejnych x... :(....

a co do samego filmu... jest najlepszą ze wszystkich części :D - bohaterowie dorośli... efekty jeszcze lepsze (chociaż myślałam że Dark Feniks zrobi większą burdę ;D)... szkoda tylko, że nie było Nightclawlera i Gambita (autorzy chyba stwierdzili, iż facet w różowych gatkach to by było tycie przegięcie ;P)... no i szkoda, że mało było Archangela :(... może w dodatkach będzie coś :)

be bana! :]
dian-dian

ps
będę czekać na film o Loganie :D :D :D

ocenił(a) film na 8
diana6echo

chyba nie zostałeś na scenę po napisach końcowych, będzie X4,Gambit w różowych gatkach? czy inni biegają w kolorowych? wszyscy sa ubrani na ciemno,Gambit też będzie,a Nightcrawler nie jest zwolennikiem bite dlatego opuścił szeregi X-Men,to jest wyjasnione w grze,której akcja dzieje się pomiędzy X2 a X3, pozdro :P

ocenił(a) film na 7
deamon82

Błagam!!!! Napiszcie mi co było w tej scenie po napisach!!!!!! Widziałem dzisiaj film ale z wrazenie zapomniałem żeby chwile poczekać:(

ocenił(a) film na 9
thomas_4

Profesor Xavier przeniósł swoją świadomość do faceta którego podczas lekcji mogli zobaczyć młodzi mutańci na ekranie telewizora, w tej scenie profesor rozmawiał o nim z Dr Moira McTaggert.

ocenił(a) film na 7
ALIEN_K

Czyli profesor zyje?? Choć nie jest w swoim cile?

ocenił(a) film na 9
thomas_4

Tak to wyglądało. Czekamy na 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thomas_4

wooohoo! czyli mozna spac spokojnie :D fajny byl tez motyw z Magneto w parku :))

ocenił(a) film na 8
Mandalorian_blAze

kurde mój brat zauważył poruszenie pionka,a ja nie,chyba mrugnąłem akurat w tym momencie, LEKARSTWO JEST OGRANICZONE CZASEM,wspaniale,więc Rogue też powróci

ocenił(a) film na 5
deamon82

ryli?? yay!! jest nadzieja!! :D :D :D

ale tym razem nie chcę czekać kolejnych 3 dłuuuuugich lat :(...

mam kolejne ale... mam nadzieję, że Juggernaut ... w tej części skopali tą postać... fajnie zobaczyć Vinnie Jonesa, ale... coż....

ps
nie gram w gry na pc :P