ok nie będę spolerować... ALE WHY??!! no co to ma być??!! bez kluczowych postaci nie będzie przecież kolejnych x... :(....
a co do samego filmu... jest najlepszą ze wszystkich części :D - bohaterowie dorośli... efekty jeszcze lepsze (chociaż myślałam że Dark Feniks zrobi większą burdę ;D)... szkoda tylko, że nie było Nightclawlera i Gambita (autorzy chyba stwierdzili, iż facet w różowych gatkach to by było tycie przegięcie ;P)... no i szkoda, że mało było Archangela :(... może w dodatkach będzie coś :)
be bana! :]
dian-dian
ps
będę czekać na film o Loganie :D :D :D
chyba nie zostałeś na scenę po napisach końcowych, będzie X4,Gambit w różowych gatkach? czy inni biegają w kolorowych? wszyscy sa ubrani na ciemno,Gambit też będzie,a Nightcrawler nie jest zwolennikiem bite dlatego opuścił szeregi X-Men,to jest wyjasnione w grze,której akcja dzieje się pomiędzy X2 a X3, pozdro :P
Błagam!!!! Napiszcie mi co było w tej scenie po napisach!!!!!! Widziałem dzisiaj film ale z wrazenie zapomniałem żeby chwile poczekać:(
Profesor Xavier przeniósł swoją świadomość do faceta którego podczas lekcji mogli zobaczyć młodzi mutańci na ekranie telewizora, w tej scenie profesor rozmawiał o nim z Dr Moira McTaggert.
Tak to wyglądało. Czekamy na 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurde mój brat zauważył poruszenie pionka,a ja nie,chyba mrugnąłem akurat w tym momencie, LEKARSTWO JEST OGRANICZONE CZASEM,wspaniale,więc Rogue też powróci