PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33393}

X-Men 2

X2
2003
7,2 176 tys. ocen
7,2 10 1 176297
6,9 49 krytyków
X-Men 2
powrót do forum filmu X-Men 2

Pamiętam, że to była moja ulubiona postać z tej kreskówki. Nie pamiętam czy dokładnie tak się nazywał ale lubił bawić się kartami. Jest jedynym mutantem pominiętym w filmie!! Dlaczego??

mcspike

Niewiem, ale słyszałam, że podobno ma być w X-men 3. Nie rozpaczaj :)

Blaze

Aha, i nazywa się Remy LeBenau
Pozdroofka dla Ciebie ;)

Blaze

Kiedy Yuriko przegląda jakąś listę w komputerze pojawia się na niej naziwsko Remy LeBenau :P

Rychoslaw

Gambit nie jest jedynym mutantem pominiętym w fimie. Tych "pominiętych" jest wręcz kilometrowa lista... Dorzucając do tego jeszcze inne osoby które nieraz walczyły u boku X-Men albo przeciwko nim - filmowcy mogli by zrobić z tego niezłą operę mydlana.
Mnie najbardziej denerwuje fakt, ze nawet jeśli pojawi się Gambit to jakoś ciężko mi uwierzyć że zrobią go jak trzeba i że będzie podrywał Rogue (jak można było z niej zrobić przerażoną nastolatkę!!!)

mcspike

"LeBenau?" Taa, jasne...

ocenił(a) film na 10
Williama

Nie wiem czy zauważyliście, ale w komuterze, w plikach przeglądanych przez Mistique było nazwisko Remy'ego. I jeszcze paru innych. Więc może to była sugestia, że się pojawią w trójce.

ocenił(a) film na 9
Raven

a w jednej ze scen w telewizorze wywiadu udziela Hank McCoy :)

ocenił(a) film na 10
Lenin

Takie perełki są świetne, zawsze mi się podobały małe smaczki w filmach :) Dlatego oglądam po 10 razy każdy który lubię.

Raven

Wiele postaci pominięto: Gambit, Beast, ArchAngel, Juggernaut, Apocalypse, Omega-Red itd.

Darth_Maul

wiem tyle, ze Beast, Angel i Juggernaut beda w trojce.. a co do pozostalych nie mam pewnosci. Omegi raczej nie bedzie

ocenił(a) film na 8
mcspike

Sorry, ale ta kreskowka to absolutna kaszana. Jak to obejrzlaem to malo zawału nie dostalem jako stary fan X-men. Polecam sięgnac do komiksów, bo kreskwoki zbanalziowane dopoziomu dziseijszych dzieciaków.