Pamiętam, że to była moja ulubiona postać z tej kreskówki. Nie pamiętam czy dokładnie tak się nazywał ale lubił bawić się kartami. Jest jedynym mutantem pominiętym w filmie!! Dlaczego??
Gambit nie jest jedynym mutantem pominiętym w fimie. Tych "pominiętych" jest wręcz kilometrowa lista... Dorzucając do tego jeszcze inne osoby które nieraz walczyły u boku X-Men albo przeciwko nim - filmowcy mogli by zrobić z tego niezłą operę mydlana.
Mnie najbardziej denerwuje fakt, ze nawet jeśli pojawi się Gambit to jakoś ciężko mi uwierzyć że zrobią go jak trzeba i że będzie podrywał Rogue (jak można było z niej zrobić przerażoną nastolatkę!!!)
Nie wiem czy zauważyliście, ale w komuterze, w plikach przeglądanych przez Mistique było nazwisko Remy'ego. I jeszcze paru innych. Więc może to była sugestia, że się pojawią w trójce.
Takie perełki są świetne, zawsze mi się podobały małe smaczki w filmach :) Dlatego oglądam po 10 razy każdy który lubię.
wiem tyle, ze Beast, Angel i Juggernaut beda w trojce.. a co do pozostalych nie mam pewnosci. Omegi raczej nie bedzie