Dlaczego na końcu filmu Volverine powiedział do tego w okularach ze to on dokonał wyboru a nie ta Jeana kiedy postanowiła uratować ich samolot przed zatopieniem, poświęciła życie.
a ja myśle że ona jakby chciala to by sobie poradziła a że nie chciała to już jest jej sprawa
Nie do końca złapałeś/aś.
Valverine powiedział, że ONA dokonała wyboru i wybrała CIEBIE (Cyklopa). chodziło o to ze powiedziała ze kocha Cyklopa a nie Volverina.
zartujesz czy mowisz powaznie, ta Jean bedzie w kolejnej czesci?? Troche mi jej szkoda, Kto to jest Phoenix? komisku raczej nie znam:(
Zapraszam do lektury komiksu bo Saga Phoenix jest bardzo ciekawa i udana. Streszczę po krótce o co biega: Jean Grey umarła ale odrodzi się w trzeciej części jako Phoenix. Phoenix nie będzie do końca Jean ponieważ jest to niematerialny, kosmiczny byt który zawładnął ciałem Jean. Phoenix będzie miała bardziej rozwinięte i silniejsze moce, co już zapowiadało w drugiej części gdzie oczy jej płonęły. To tyle w skrócie. Pozdrawiam.
Phoenix jest uważana za najpotężniejszą istotę we wszechświecie. Po prostu jest jakby Bogiem. Lata po wszechświecie, pożera planety, ma nieograniczone zdolności i wybrała ciało Jean Grey by w niej się odrodzić.
Szkoda tylko, że filmowcy nie poprowadzą tego wątku tak jak w komiksie. Mam na myśli imperium Sh'iar, cesarzową Lilandrę, Starjammers no i jedną największych bitew - bitwę na księzycu. To najpiękniesza z historii X-Men. Cóż - czas pokaże co z tego wyjdzie!
myślę, ze ten wątek przerósłby możłiwości finansowe wielu wytwórni, jeśli zachować chociaż odrobinę klimatu, niepotrzebny drugi Alien vs Predator
Ja Dark Phoenix Sagi za bardzo nie lubię... zdecydowanie wolę bardziej "przyziemne" historie np. wątek Genoshy
Zdecydowanie podpiszę sie , ..bo dark phoenix saga nie do końca pasuje na film , .zdecydowanie lepsza bylaby saga upadku , ...no ale ...zresztą , zajrzałem na oficjalną stronę , i z tego co wynika , to bedzie tylko Phoenix , i nic wiecej reszta to wariacja autorów , i musze przyznać ze robi wrażenie ....let the war begin ....