PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33393}

X-Men 2

X2
2003
7,2 176 tys. ocen
7,2 10 1 176330
6,9 49 krytyków
X-Men 2
powrót do forum filmu X-Men 2

czy tylko mi wydawalo sie przez wszystkie czesci, ze oni w koncu powinni byc razem??

użytkownik usunięty
Middleton

TAK! Zdecydowanie powinni

ocenił(a) film na 7
Middleton

Ohhh... Tak zwłaszcza, że Rosomak ma ok. 200lat (może ze 150) a Rogue jest nastolatką.

Middleton

taa , a potem by Rosomak został by zamknięty w więzieniu , za wykorzystanie nieletniej ;)

ocenił(a) film na 6
Middleton

Zgadzam sie z powyzszymi teskatmi -Wolverine byl raczej postacia ojcowska niz romantyczna dla Rogue.

ocenił(a) film na 8
Middleton

Tak jak pisał Rlyeh - Wolvie to dla Rogue postać ojcowska. W komiksach Wolverine ma wiele "podopiecznych". Oprócz Rogue to Shadowcat, Jubilee, X-23, Armor i Oya.

ocenił(a) film na 8
Middleton

Rogue jest, była i będzie z Gambitem, mimo ich wielu rozstań i powrotów. Szkoda ze w filmie tego nie było

ocenił(a) film na 8
Totemus

Bo tam di Icemana nie pasuje

ocenił(a) film na 8
Middleton

W filmie to i tak w ogóle źle zrobiono wątek Logana z Jane, bo z tego co pamiętam, to Logan, owszem, zakochał się w Jane, ale ona, choć traktowała go jak przyjaciela, nie czuła nic więcej do niego. Zawsze wolała Scotta i potem wyszła za niego za mąż. W trakcie ślubu nawet zaatakowała ich jakaś banda mutantów pod wodzą kogoś, kto wyglądał jak Dracula.

ocenił(a) film na 8
Middleton

Nigdy w komiksie nie byli, to przyjaźń, Rogue jest za młoda dla niego. Rogue miala romans z Gambitem w komiksach a Logan z Jean a później Domino

Middleton

Według mnie nie powinni być razem

ocenił(a) film na 8
Middleton

A ja tam też zawsze myślałam, że będą razem :) Fakt, że duża różnica wieku między nimi, ale pasują do siebie ;)