PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33393}

X-Men 2

X2
2003
7,2 176 tys. ocen
7,2 10 1 176297
6,9 49 krytyków
X-Men 2
powrót do forum filmu X-Men 2

Bez sensu pierwsza była kichą to i druga musi być ( pewnie tylko w innym wymiarze ..maxi kicha)

użytkownik usunięty
Patt

x2cd
tego rodzaju film nie da sie oceniac w kategori "dobry -zły" to tak jak z Bondami. Lubisz lub nie! Tak samo z Mission Imp. majaswój klimat///. a ten kto lubi komiksy i tak na to pójdzie. Wiadomo fabuła kicha , tylko efekty... ale to częsci kultury..
pozdrawiam

re:
Rozumiem Twoje stanowisko ( a nawet się z nim zgadzam) Natomiast w X-manie nawet te najwazniejsze efekty były mało "efekciarskie" !

użytkownik usunięty
Patt

x2 re
czasem mnie dziwi ze sie kreci takie lub podobne filmy. Ktoś po prostu ma wizję i chce zbić kasę. Znając gusta Ameryki film zrobił niezła kasę ale przecież o gustach sie nie mówi. Na całe szczęście robi sie tyle filmów ze każdemu coś tam skapnie :)

re re
Najgorsze jest to że czasami powstają filmy bez niczyjej wizji tylko dla samej kasiory , bazujące na starych patentach czasami już przeterminowanych !

ocenił(a) film na 7
Patt

to wcale nie jest kicha
to wcale nie jest kicha film jest genialny nigdy sie nie wypowiadaj dopuki nie obejżysz wiec wn do kina albo oglądnij na divxa i dopiero się wypowiedz

Michael_3

hmmmm
swoja opinię oparłam na podstawie tego co zobaczylam przy okazji X-Mena, nie spodziewam się aby mogłabyc to kolosalna różnica (bo w przeciwnym wypadku jest to kicha!)

ocenił(a) film na 7
Patt

Spox
Bez obrazy tyko poprostu czegoś takiego nie lubie rze ktoś muwi że nie oglądał a już pisze (bez obrazy poniewarz nie miałem zamiaru nikogo obrazić)

Michael_3

OKI
Spoko, mam poprostu juz jakąś opinię , fakt jeszcze nie zweryfikowaną z rzeczywistoscią - i dlatego zdecydowałam się napisac! Obejrzę i napiszę jeszcze raz !!!

użytkownik usunięty
Patt

No to się ciesze
Bardzo się ciesze (Z poruwnaniem do jedynki jest rewelacyjny powinien ci się spodobać)

zobaczymy
Chyba się zdecyduje (ale jak bedzie nie ciekawie to ............. :)