Bez sensu pierwsza była kichą to i druga musi być ( pewnie tylko w innym wymiarze ..maxi kicha)
x2cd
tego rodzaju film nie da sie oceniac w kategori "dobry -zły" to tak jak z Bondami. Lubisz lub nie! Tak samo z Mission Imp. majaswój klimat///. a ten kto lubi komiksy i tak na to pójdzie. Wiadomo fabuła kicha , tylko efekty... ale to częsci kultury..
pozdrawiam
re:
Rozumiem Twoje stanowisko ( a nawet się z nim zgadzam) Natomiast w X-manie nawet te najwazniejsze efekty były mało "efekciarskie" !
x2 re
czasem mnie dziwi ze sie kreci takie lub podobne filmy. Ktoś po prostu ma wizję i chce zbić kasę. Znając gusta Ameryki film zrobił niezła kasę ale przecież o gustach sie nie mówi. Na całe szczęście robi sie tyle filmów ze każdemu coś tam skapnie :)
re re
Najgorsze jest to że czasami powstają filmy bez niczyjej wizji tylko dla samej kasiory , bazujące na starych patentach czasami już przeterminowanych !
to wcale nie jest kicha
to wcale nie jest kicha film jest genialny nigdy sie nie wypowiadaj dopuki nie obejżysz wiec wn do kina albo oglądnij na divxa i dopiero się wypowiedz
hmmmm
swoja opinię oparłam na podstawie tego co zobaczylam przy okazji X-Mena, nie spodziewam się aby mogłabyc to kolosalna różnica (bo w przeciwnym wypadku jest to kicha!)
Spox
Bez obrazy tyko poprostu czegoś takiego nie lubie rze ktoś muwi że nie oglądał a już pisze (bez obrazy poniewarz nie miałem zamiaru nikogo obrazić)
OKI
Spoko, mam poprostu juz jakąś opinię , fakt jeszcze nie zweryfikowaną z rzeczywistoscią - i dlatego zdecydowałam się napisac! Obejrzę i napiszę jeszcze raz !!!
No to się ciesze
Bardzo się ciesze (Z poruwnaniem do jedynki jest rewelacyjny powinien ci się spodobać)