Ja nie oglądałam, ja CHŁONĘŁAM ten film. Coś wspaniałego, balsam na moja duszę. Aktorzy- genialni. Figura miała w tym filmie powrót do normy, Kot- zupełnie mnie zaskoczył, Kamieński, Skonieczny- podobnie, ale Gierszał to normalnie mistrz, pokazał chłopak klasę. Rola Zygi odegrana fenomenalnie! Co widziałam Gierszała na ekranie (czyli 90% filmu) to szczene miałam do ziemi, oczu nie można od niego oderwać z dwóch powodów: genialny aktor, do tego cholernie przystojny. Oczy to on chyba wygrał na loterii, ślinic się nie mogłam przestać.
Wielkie brawa dla reżysera, bo zrobił naprawdę swietny film. Akcja filmu dzieje się w czasach mi zupełnie nieznanych, bo byłam wtedy kilkuletnim dzieckiem, więc oglądałam to jak film dokumentalny, totalnie mnie wciągnęły historie bohaterów.
POLECAM z czystym sercem. Niewiele rzeczy jest tak godnych obejrzenia jak ten film i niewielu jest tak dobrych aktorów jak Gierszał. 20/10
jeszcze tylko dodam, że to jest ŻAŁOSNE, że jakaś amerykańska papka dla debili patrz. transformers ma na fw ocenę 7,3 a "Yuma" 6,6, ale to tylko pokazuje jak durne robi się polskie społeczeństwo. Tacy wielcy z was patrioci w większości niecierpiący amerykańskiej popkultury, a tak naprawdę jesteście hipokrytami jarającymi się całym tym gównianym plastikiem, niedoceniającymi to co polskie. Śmiejecie się z Biebera, ale wasze dzieci jeśli pójdą po was gustem kulturowym Biebera będą wielbić i szczerze wam tego życzę.
Mimo że komentarz dodany dawno to muszę odpowiedzieć.
Więc mowisz że debil to soba która daje transformersa 7 a yumie 6 ?
A jak nazwiesz człowieka który daje yumie 10 a Nietykalnym 8 ?
Bo ja kimś kto gowno wie o filmach.