szkoda tylko, ze znowu wpakowali tego pajaca kota, ale mam nadzieje, ze będzie robił w filmie tylko za meble
Kot i ten typ z pierwszej miłości z wyrazem twarzy debila już zepsuli zwiastun. Zresztą to ma być dramat sensacyjny a trailer w klimacie komediowym i jeszcze ta "śmieszna" wstawka z Vanilla Ice.
Hehe dobre ja też mam taką nadzieje... Wystarczy czekać , a się okaże co z tego będzie. 10 sierpnia.
Zwiastun faktycznie wyszedł dość....dziwnie,ale na film i tak czekam,i mam nadzieję,że będzie bardzo w porządku
Obejrzyjcie teledysk do utworu Kazika. Zrzyna z Sin City, ale jaka realizacja< szkoda, że nie zajął się nim sam reżyser filmu>.
Jarają mnie te inspiracje westernem na jakie powołuje się reżyser i brakuje mi takiego kina w Polsce, z konceptem i wizją.
Mam nadzieję, że w ogólnym rozrachunku wyjdzie równie ciekawie jak się zapowiada.
PS: Oceny naszych braci Czechów, którzy mieli okazje zobaczyć film w Karlovych Varach wyglądają bardzo dobrze
http://www.csfd.cz/film/318683-yuma/
ja wczoraj widziałam film. Jestem mile zaskoczona. Piękne zdjęcia z portretami na czele. Muzyka super a scenariusz wyważony i dobrze poukładany. Oddaje charakter filmu.Obsada dobrana rewelacyjnie. Publika na dwóch brzegach reagowała bardzo żywo co ucieszyło reżysera. :)
klip do kazika robił Krzysiu Skonieczny, który w filmie grał Kule. Robi genialne klipy. Podejrzewam, ze Piotr nie miał głowy by jeszcze zrobić teledysk :)
Dlaczego szkoda, Kot to dobry aktor, rozmienia się tylko na drobne grając w tych durnych komediach jak Ciacho np. Ja się natomiast cieszę, że nie ma w tym filmie Karolaka ksywa "Drewniak".
Byłam na premierze wczoraj na Dwóch Brzegach i spotkaniu z autorami. Film świetny. Nie wybitny, ale mogę ocenić go bardzo dobrze. Na pewno wciąga. Jeśli ktoś jeszcze się waha czy pójść w piątek do kina, to źle robi :) A Kota proszę się nie bać. Kot gra całkiem kogo innego niż zwykle i dobrze mu to wychodzi!