PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608593}

Yuma

2012
6,3 77 tys. ocen
6,3 10 1 76883
5,2 28 krytyków
Yuma
powrót do forum filmu Yuma

czy brak zwiastuna i dokladnej daty premiery oznacza ze film trafi do kin pozniej niz w kwietniu?

ocenił(a) film na 9
bibunio89

Z tego co mi wiadomo to premiera Yumy ma się odbyć 11 kwietnia tak przynajmniej pisali w prasie

698285

jesli faktycznie premiera ma byc 11 kwietnia to w takim razie cos kiepsko z promocja filmu

ocenił(a) film na 7
bibunio89

Yuma od 11 maja w kinach;)
http://film.onet.pl/wiadomosci/najnowszy-film-z-jakubem-gierszalem-w-kinach-od-1 1,1,5054629,wiadomosc.html

goshia87

miejmy nadzieję;D

kamila3105

no wlasnie bo premiera byla juz przesuwana kilka razy wiec ten 11 maj wcale nie musi byc ostatecznym terminem

ocenił(a) film na 8
bibunio89

13 lipca

nomercy1410

tak późno?:(

ocenił(a) film na 8
kamila3105

niestety tak

nomercy1410

http://www.yetifilms.com/index.php/6/filmy/fi=2/cat=3/Yuma

ocenił(a) film na 8
adrian_lysy

lipiec

nomercy1410

no to pochwal sie jakims linkiem albo czym a nie ze piszesz ze lipiec i banan na ryju

ocenił(a) film na 8
adrian_lysy

nie ma linków. Musisz dzwonić do Piotrka Mularuka.

nomercy1410

podaj number

adrian_lysy

jest na filmwebie że 13 lipca

kamila3105

Właśnie -.-

ocenił(a) film na 8
bibunio89

"Film "Yuma" właśnie został przyjęty do konkursu debiutów na festiwalu w Karlovych Varach. Yuma ma zatem premierę światową na festiwalu Klasy A! I to już na początku Lipca."

ocenił(a) film na 8
nomercy1410

lipca czy sierpnia? :D ale zenada ta premiera.. czekam juz z poltora roku, nie mogac sie doczekac az bedzie jak to bylo napisane 'listpad' teraz patrze sierpien :D hahaha zenada

ocenił(a) film na 8
tuleinaulalo

z tego co mi wiadomo,to ustalony jest 13 lipca. Nie mam pojęcia skąd te zmiany

nomercy1410

"Film "Yuma" Piotra Mularuka, w którym Jakub Gierszał zagrał główną rolę wejdzie na ekrany naszych kin 10 sierpnia!" :)))

niemamczasu

Datę zmienią jeszcze 10 razy

Agnieszka_106

miejmy nadzieję,że nie, chyba, że na lipiec to się zgadzam ;D