Widać kolosalną różnicę miedzy grą starszych aktorów a młodych. Świetna rola Tomasza Kota i
Katarzyny Figury, Gierszał kompletnie mi nie pasował to tej roli i jakoś nie mogę dostrzec u Niego
talentu aktorskiego w przeciwieństwie do młota czy kuli którzy zagrali rewelacyjnie. Film oceniałem
na 8.
Charakteryzacja Krzysztofa Skoniecznego kapitalna, natomiast Tomasz Kot idealnie pasuje do roli Rosjanina – czyżby twórcy filmu wzięli go do tej roli po obejrzeniu reklamy Netii?
widzę, że zazdrościsz Gierszałowi pięknych oczu. Pochwaliłes wszystkich tylko nie jego, a prawda jest taka, że Gierszał zmiażdżył resztę aktorów doszczętnie, ukradł cały film, wszystkie sceny, w których występuje są jego i nawet figura czy kot nie dali mu rady. Najlepsze kawałki, które można oglądac bez końca są takie świetne właśnie dzięki Kubie, więc nie próbuj tutaj wciskać ludziom kitu. Żółć cie zalewała przy oglądaniu tego filmu, czuć to od razu.
Ten film nie ma słabych stron, wszyscy się spisali, ale najmocniejszy z nich jest w tym filmie Gierszał.
Widzę że jesteś jasnowidzem i wiesz czego komu zazdroszczę. Szanują każdą opinię i proszę o podobne podejście. O czym jest mowa to kwestia gustu jednemu się spodoba podczas gdy drugiego niespecjalnie. Pozdrawiam
Z tymi pięknymi oczami to na tak na poważnie to mówisz? ;D Film ma słabe strony, tylko arcydzieła ich nie mają a ten film na pewno arcydziełem nie jest... Gierszał może i nieźle tutaj zagrał, tyle, że uważam podobnie jak Xoran - nie dla niego była ta rola. Jak siedzi za stołem z sygnetem na palcu, niczym ojciec chrzestny - wygląda to wręcz komicznie, ale może takie właśnie miało być. Film porusza sporo problemów związanych z transformacją ustrojową i problemami społeczno-gospodarczymi i za to należy mu się ta 6, którą mu zresztą przynałem