Zęby

Teeth
2007
3,9 12 tys. ocen
3,9 10 1 11596
4,6 7 krytyków
Zęby
powrót do forum filmu Zęby

Mnie się bardzo podobał! Że tak powiem, film jest inny od reszty :D. Bardzo oryginalny i dobrze zrobiony ;). Polecam!

ocenił(a) film na 1
SlowDown

W takim razie nigdy w życiu chyba nie widziałaś/widziałes dobrego filmu!! Ten film to totalne dno, gra aktorska jest tak samo dobra jak i fabuła :/

ocenił(a) film na 10
iowa87

Jak możesz nazwać ten film dnem skoro kręci Cię jeszcze większe dno czyli "Piła"? Osobiście bardzo mi się podobał ten film. Jest dość nietypowy jak na horror (bardziej pasuje określenie czarna komedia).

SlowDown

Mnie się film nawet spodobał. Nie było to takie dno jak opisujecie. Po prostu czarna komedia. Raz się w głos śmiałam. Horror to może być dla mężczyzn ;) Niestety przez połowę filmu wieje nudą. Poza tym nie widziałam w nim żadnych wyższych wartości. Drugi raz go nie obejrzę, ale nie mogę stwierdzić, że to był czas stracony. Zawsze to coś innego niż zwykle :)

użytkownik usunięty
izaz19

Jak dla mnie to jest tylko zapchajdziura na Canal+. Dziś zobaczyłem, bo mi się spać nie chciało... Ogólnie film jest bez sensu, ale ma w sobie coś przerażającego... xD

ocenił(a) film na 8
SlowDown

Mi tez film bardzo sie spodobal.wahalbym sie pomiedzy 7 a 8/10 choc dalem 9 zeby podniesc zadziwiajaco niska srednia.wiem, ze kazdy moze wyrazic swoja opinia i zawsze staram sie byc tolerancyjny, ale jednak ludzie, ktorzy pisza, ze ten film to najwieksze dno jakie w zyciu widzieli albo sa skonczonym idiotami, ktorzy nie maja odrobiny fantazji albo lubuja sie w filmach pokroju "spiderman".