Jeśli "Zęby" niby są najgorszym filmem to BARDZO ciekawi mnie, jaki film twoim zdaniem jest najlepszy.
zgadzam się.
juz nawet pomijając samą grę aktorów czy inne sprawy to sam pomysł jest tak głupi, że aż śmieszny.
hehe jest przynajmniej zabawny momentami i jaki orginalny pomysl na scenariusz ;)
najgorszy ?
hmmm - a probowales moze ogladac np ta bajke ktora sie tu wszyscy zachwycaja - harry pottera ? w pzreciwniestwie do tego - ani zabawny, ani straszny, ani nie szokujacy scenariusz itd ...
Nie obraź się ale Harry Potter jest 1000 razy lepszy od tego czegoś. Ten film Zęby chyba tylko zrobili bo im się nudziło i nie mieli pomysłu na nic lepszego
Oj mało chłopie w życiu widziałeś. Nawet jeśli ci się nie spodobał, to twoja wypowiedź świadczy o małym obyciu w świecie filmu. I nie mówię tego dlatego, że "Zęby" mają u mnie wysoką notę.
Ja np. Widziałam naprawdę spoooooooro filmów, każdego rodzaju i w moim
rankingu ten film jest na ostatnim miejscu. Pewnie nie tylko w moim ;)
Dokładnie. Zgadzam się z autorem. Ja na prawde bardzo dużo filmów już obejrzałam. Ale najgorszy to był ten. Na prawde. To inne filmy są dużo lepsze
Zgadzam się z autorem. Każdy film jest lepszy od tego. Ten film to tylko pieniądze wyrzucone w błoto. Szkoda gadać.
najgorszy to za mocne słowo odnośnie tego filmu. ja bym raczej określiła- nie dla każdego. moim zdaniem ironiczny, poschizowany i śmieszny- dlatego też mi się podobał :D