Zęby

Teeth
2007
3,9 12 tys. ocen
3,9 10 1 11596
4,6 7 krytyków
Zęby
powrót do forum filmu Zęby

najgorszy film w historii tej planety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marcinos83

Jeśli "Zęby" niby są najgorszym filmem to BARDZO ciekawi mnie, jaki film twoim zdaniem jest najlepszy.

ocenił(a) film na 1
SlowDown

popieram autora tematu:)Glupszego filmu w zyciu nie widzialam;)

ocenił(a) film na 2
luckygirl23

Zęby w pochwie, ja nie mogę, ale "jajca" :D

ocenił(a) film na 10
SlowDown

cześć nie wiesz jak sie sciąga ten film? czasami

marcinos83

zgadzam się.
juz nawet pomijając samą grę aktorów czy inne sprawy to sam pomysł jest tak głupi, że aż śmieszny.

ocenił(a) film na 1
marcinos83

Zgadzam się w 100% ten film to PORAŻKA. Nikomu nie polecam./

marcinos83

popieram, debilny film, nie wiem jak moglem sie skusic.

ocenił(a) film na 1
marcinos83

Musiałem po tym filmie się otrząsnąć i dojść do siebie. Okropny.

marcinos83

hehe jest przynajmniej zabawny momentami i jaki orginalny pomysl na scenariusz ;)
najgorszy ?
hmmm - a probowales moze ogladac np ta bajke ktora sie tu wszyscy zachwycaja - harry pottera ? w pzreciwniestwie do tego - ani zabawny, ani straszny, ani nie szokujacy scenariusz itd ...

ocenił(a) film na 1
fox_77

Nie obraź się ale Harry Potter jest 1000 razy lepszy od tego czegoś. Ten film Zęby chyba tylko zrobili bo im się nudziło i nie mieli pomysłu na nic lepszego

ocenił(a) film na 8
marcinos83

Oj mało chłopie w życiu widziałeś. Nawet jeśli ci się nie spodobał, to twoja wypowiedź świadczy o małym obyciu w świecie filmu. I nie mówię tego dlatego, że "Zęby" mają u mnie wysoką notę.

ocenił(a) film na 1
KingOfWine

Ja np. Widziałam naprawdę spoooooooro filmów, każdego rodzaju i w moim
rankingu ten film jest na ostatnim miejscu. Pewnie nie tylko w moim ;)

ocenił(a) film na 1
marcinos83

Dokładnie. Zgadzam się z autorem. Ja na prawde bardzo dużo filmów już obejrzałam. Ale najgorszy to był ten. Na prawde. To inne filmy są dużo lepsze

ocenił(a) film na 1
marcinos83

Zgadzam się z autorem. Każdy film jest lepszy od tego. Ten film to tylko pieniądze wyrzucone w błoto. Szkoda gadać.

ocenił(a) film na 6
marcinos83

najgorszy to za mocne słowo odnośnie tego filmu. ja bym raczej określiła- nie dla każdego. moim zdaniem ironiczny, poschizowany i śmieszny- dlatego też mi się podobał :D

ocenił(a) film na 1
marcinos83

prawda beznadziejny film ;//
jak ktoś nie widział to odradzam ;/

marcinos83

Po połowie filmu nie wytrzymałem i go wyłączyłem.