Napiszcie swoje najsłabsze filmy jakie widzieliście:)
w moim rankingu Zęby mają 2 miejsce zaraz po "Księżyc VooDoo" hehe te filmy są tak żałosne że aż urocze.
Rozkminił ktoś o co chodziło w Zębach z tymi dymiącymi kominami?, takie przebitki rzucali co jakiś czas :)
Najbardziej beznadziejnym gniotem jaki widziałem był "Gladiator" R.Scotta.
Sprawa z "kominami" jest banalna - są to wymienniki ciepła elektrowni jądrowej. Sugestia autorów jest oczywista - mutacja.
Tamara
Bitch Slap
Hydra
Nie polecam ich w żadnym wypadku. W celach rozrywkowych można zobaczyć:"Czarna owca", "Boa kontra Pyton", "9 żyć" i "Jezus Chrystus - Łowca Wampirów"
Tam gdzie kobiety są bohaterami tam dajesz niską ocenę mały z ciebie człowieczek baardzo mały. Aktorstwo i nastrój dobry fabuła unikalna czego chcieć więcej ale mały człowiek woli tradycyjne filmy.
,,Czarna owca'' i ,,Zęby'', na razie nic innego, takiego naprawdę beznadziejnego nie przychodzi mi do głowy.
wszystkie "Krwawe uczty" są w zamierzeniu przerysowne i są parodiami gatunku,niż jego przedstawicielami:)
wystarczy, że wpiszesz uwe boll w wyszukiwarce filmweb i tam masz listę najgorszych filmów jakie można zobaczyć
Wall to zajebista psychodela, i bardzo mi się podobało pod względem artystycznym, zwłaszcza animacje. Muzyka już trochę mniej bo z The Wall podobają mi się ze 2 kawałki Floydów... Nie jstem fanem Bibera znam go tylko z odcinku SP gdy Cutuluhu wycisnął go jak syfa :))
Pokonać strach
Masz tylko mnie
Starcie tytanów z 2010
Klik:i robisz, co chcesz
Tylko mnie kochaj
Pirania 3D
Śmiertelna gorączka 2
Bones
Zęby mojej babci są straszniejsze niż ten piard puszczony na wysypisku. jedyna fajna scena w tym filmie jak Dawn stoi przed lustrem naga. a poza tym to żal wydanych pieniędzy i zmarnowanego czasu.
"Niezniszczalni", "Zła kobieta", "Bez smyczy", Między światami", Bez śladu", Numer 23", "Granice miłości", "Drugie życie", "Piekielna zemsta", "Kult", Zemsta po śmierci", "Wszystko o Stevenie", "Pokój śmierci", Plan b", "Amerykanin", "Tylko strzelaj", Amerykańskie ciacho" ,"Stone", "Tydzień kawalerski", "Wall street:Pieniądz nie śpi", "Święty dym", "Stworzeni dla siebie", "Piła 3D", P.S. kocham cię", "Czwarty stopień", "Rozgrywka", "Nie patrz w górę", "Jak złamać 10 przykazań", Strefa x", "Idol z piekła rodem", "Duchy moich byłych", "Na pewno być może", "Dzień w którym zatrzymała się ziemia", "The box:pułapka", Ultraviolet", "Czerwony kapturek:historia prawdziwa", "Monster"' "Step up2" "Dziewiąte wrota"' "Batman początek" "miasto ślepców", "Siła strachu", "Słaby punkt", "Sztuka zrywania", "Pretty man" "Moja super eksdziewczyna", "Oni", "Elizabethtown", "Hostel 2".
Nawet nie wiedziałam że jest tego tak dużo. A "Ludzką stonogę" chcę zobaczyć ale ciągle się waham.
Obejrzane. Filmy które napisałam, że są najgorsze przy tym są arcydziełami. "Ludzka stonoga 2" to największa katastrofa w dziejach kina. Może pierwsza część jest lepsza, ale chyba nie chcę się o tym przekonać. Nie wiem co było bardzej obrzydliwe, to co główny bohater robił ofiarom, czy on sam. Film kompletnie porąbany, i to w złym znaczeniu tego słowa.
Nie jestem osobą którą tego typu filmy obrzydzają, ale temu się udało. Ten film to koszmar. Nie oglądajcie tego!
nic nie pobije Ludzkiej stonogi większego kretyństwa nie da się stworzyć ten film jest tak okrutnie głupi że można go porównać do mount everesta najgłupszych filmów świata
"Ludzka stonoga", "zabójcza cipka", "Zęby", "Kochaj i tąńcz", "Yyyreek! kosmiczna nominacja", "step up 1"
Dużo ich było, ale pozwól, że wymienię najgorsze gnioty z najgorszych (w mojej ocenie):
1. Birdemic: Shock and Terror
2. The Rubber
3. Swamp Devil
4. Attack of the Killer Tomatoes
Pozdrawiam;>
Wszystkie wyprodukowane w Polsce tzw. komedie romantyczne - ze szczególnym naciskiem na dzieła inspirowane prozą Grocholi. Pozdrawiam.
Ja jeszcze dodałbym jeden film: Dracula 3000.
http://www.filmweb.pl/film/Dracula+3000-2004-123445
Pamiętam, z niego tylko tyle, że to był najgorszy film jaki widziałem. Aczkolwiek wielu tu z wymienionych (tych prawdziwych gniotów) nie widziałem. I staram się omijać tego typu filmy. Może kiedyś mój beret będzie tak zryty by spróbować obejrzeć choćby Ludzką Stonogę, ale na pewno nie w najbliższym czasie. :)
Pozdrawiam!