sama nie wierzę,że to piszę ;) mam dylemat z oceną czy 3-4 czy 6-7?a gryząca wagina normalnie chyba już nigdy mnie nie opuści xD co to w ogóle za pomysł...
po obejrzeniu i w trakcie, na "świeżo" myślałam sobie "matko jedyna jaki nieprzeciętny chory kicz. parodia", ale teraz się zastanawiam... bo nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak czy co, ale może mi się nawet trochę podobało?...
Kurde wolałabym powiedzieć, że większego g nie widziałam xD czułabym się lepiej ze sobą ;) hehe
Mam podobne odczucia. Ale nie powinnyśmy się chować ze wstydu pod łóżko ,bo film z założenia miał być czarną komedią. A nie thrillerem czy nie wiadomo czym. Pomysł odjechany , groteskowy. Fakt. Ale nie można filmu oceniać w normalnych kategoriach,bo miał ponaginać rzeczywistość żeby było śmiesznie. Wczoraj ogladalam trailer zupełnie przypadkiem ,gdy szukalam innego filmu i okropnie sie usmialam z kolezanka z calego pomyslu na ten film, ale ciekawosc zwyciezyla. I nie powiem ,zebym byla zawiedziona. Nie jest to film roku, ale aktorka jest po prostu bezkonkurencyjna, a film prześmieszny. Więc ja polecam.Na mały "odmóżdzający" i relaksujący wieczorek ze śmiechem:)