Zęby

Teeth
2007
3,9 12 tys. ocen
3,9 10 1 11596
4,6 7 krytyków
Zęby
powrót do forum filmu Zęby

Co to za film? Dla kogo? Dla mnie jest to jedno, wielkie nieporozumienie. Obejrzałem go dzisiaj za namową dziewczyny i z przykrością stwierdzam, że była to po prostu strata czasu. Już sama fabuła to istny gniot. Dobrze, że nie miała "tam" imadła.

Film jest nudny, monotonny i czasem obrzydliwy. Słyszałem, że wielu bawiła scena w której pies zjada penisa jednego z bohaterów. Dla mnie ta scena, to największa żenada jaką kiedykolwiek obejrzałem. Nie, po prostu nie mam siły do tego czegoś. Powiedziałem dziewczynie, że napiszę tu dłuższą wypowiedź, w której zawrę całą tę żenadę i rozgoryczenie po obejrzeniu tego szajsu, ale po prostu brak mi słów. Widocznie to wina mojej inteligencji i mądrości, ale naprawdę nie mogę znaleźć słów jak opisać ten "film".

dudzio97

Skoro słyszałeś o czym jest i wiedziałeś mniej więcej jakiej nudy się spodziewać to po co oglądałeś? jest tyle innych ciekawszych filmów do oglądnięcia.. bez urazy..

ocenił(a) film na 1
farmerro

Obejrzałem za namową dziewczyny, która się bardzo napaliła na ten film i chciała, żebym z ni oglądał.