ale ja bawiłem się świetnie. co prawda horror z tego kiepski bo grozy się tu nie uświadczy prawie w ogóle, ale swój klimat, i owszem, rzecz posiada. poza tym jest mnóstwo czarnego humoru, niektóre sceny są rozbrajające, jak choćby w scenie gwałtu: "w jego oczach wciąż jesteś dziewicą". przezabawna też jest scena u ginekologa. ludziom chyba brakuje tu dystansu, bo właśnie z nim należy podchodzić do tej produkcji, a wtedy satysfakcja gwarantowana. VAGINA DENTATA! Yeah!
7/10. Naprawdę fajny film i bardzo polecam go fanom czarnych komedii. Również nie pojmuję dlaczego "Teeth" ma tak niską ocenę. Wolę już oglądać ten film niż kolejne mdłe części American Pie i podobnych filmów z jeszcze głupszą fabułą. Ludzie pewnie nie rozumieją że to filmik dla pompy podobnie jak azjatycka "Mordercza Cipa"(która jest niestety nieco gorsza od "Teeth").
Zgadzam się, film podobał mi się i oceniłam go na 8. Aktorstwo i dialogi są tu na dobrym poziomie, a fabuła też ciekawa i oczywiście film przezabawny. Polecam! :-)
mi tez się pododbał, więc jak ktoś lubi takie filmy radziłbym nie sugerować sie niskimi ocenami, tylko samemu obejrzeć i ocenić
Film w mojej ocenie dość słaby ale miał swoje momenty. W sumie ostatnia scena z "dziadkiem" jest na tyle komiczna że ratuje film.
Tak jest, takie filmy na wzór muzycznych "Explicit Lyrics" powinny mieć bykiem na plakatach napisane "Explicit Irony" ;)
rowniez pod wami sie podpisuje do tej aluzji ,ze powinnismy sie wybrac do psychiatry lubiac ten film ^^
Ludzie spodziewają się jakiejś mega akcji czy terroru, a przecież to jest czarna komedia. Nie jest nudny, ani flegmatyczny, ma raczej średnie tempo. Naprawdę warto obejrzeć, mimo że jest dość przewidywalny.
dokładnie jak napisał Caligula. Wiadomo przecież było, że nie ma co spodziewać się arcydzieła, filmu zmuszającego do głębszej refleksji, czy czegokolwiek co można by było odbierać na poważnie.;P Nie..świetny nie był;) ale nie miał taki być. Miło się go oglądało wieczorem po ciężkim dniu.
ja jeszcze tego filmu nie widziałam, ale planuję się za niego zabrać..i teraz nie potrafię sobie przypomnieć tytułu filmu(produkcji japońskiej? chińskiej? Oni są tacy podobni wszyscy do siebie, więc mogło być i koreańskiej;)) W każdym razie motyw vaginy-dentaty, film durny i zabawny zarazem :P Może dziwnie, mam 25 lat i bawią mnie tego typu komedie, polecam Zombie SS, Martwe Zło 2 (klasyka) i Bagmana z YouTube :P